Farmec Cluj-Napoca: Am luat legătura cu Ministerul Sănătăţii pentru a grăbi autorizarea a cinci produse dezinfectate pentru mâini şi suprafeţe.

Producătorul român de cosmetice Farmec din Cluj-Napoca anunţă că vrea să autorizeze cinci noi produse dezinfectante pentru mâini şi suprafeţe în contextul în care în prezent cererea de astfel de articole este foarte mare şi există cazuri în care ele lipsesc de la rafturile magazinelor.

Compania cunoscută în special pentru produsele cosmetice sub brandurile Farmec şi Gerovital are în portofoliu şi produsele de curăţenie Nufăr şi Triumf, cu cotă mare de piaţă pe segmentele lor, respectiv detartraj şi curăţare de suprafeţe.

“Am luat legătura cu Ministerul Sănătăţii, respectiv cu Comisia de biocide din cadrul Ministerului pentru a grăbi autorizarea unui număr de cinci produse dezinfectante, atât pentru mâini, cât şi pentru suprafeţe. Este foarte important să subliniez faptul că avizul normal pentru produse dezinfectante se obţine de la Comisia biocide în 2-3 luni”, spune Mircea Turdean, CEO-ul şi acţionar al Farmec Cluj, cel mai mare producător local de cosmetice.

0 Reviews

Write a Review

E fain la Cluj

Read Previous

Câți bani pot primi părinții care stau acasă cu copiii ca urmare a inchiderii scolilor?

Read Next

Două restaurante din Cluj-Napoca solidare cu angajații și oaspeții

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *