efainlacluj.ro

Festival Mediteranean cu fructe de mare in acest weekend intr-un parc din Cluj! Ce bunatati poti gusta

Vrei să ai parte de o experiență mediteraneană potrivită tuturor gusturilor și stilurilor? Te poți bucura de preparate specifice țărilor care înconjoară Marea Mediterană la Festivalul Mediteraneean, ce revine în acest weekend în Iulius Parc, în zona deck. Trebuie doar să iei cu tine pofta de a degusta preparate sănătoase, pentru că până la următoarea vacanță vei „călători” prin intermediul bucătăriei în Spania, Italia sau Grecia. 

Este sănătoasă și gustoasă, susține buna condiție fizică, e variată și chiar ajută la slăbit. Vorbim despre bucătăria mediteraneană, care a devenit populară la nivel internațional și care a strâns și foarte mulți fani români. Arome subtile, delicatețe și savoare, te așteaptă la Festivalul Mediteraneean, ce va avea loc între 3 – 5 martie, în Iulius Parc, înzona deck. Paella, creveți în sos de vin, tentacule de calamar, pui de baltă, rapane, creveți pe grătar, homar, calamar pane, king crab, caracatiță, red fish, adana kebab, frigărui de berbecuț sunt doar câteva dintre propunerile bucătarilor. După fiecare masă copioasă, un desert este binevenit. Așa că nu vor lipsi nici dulciurile: baclavale cu nucă sau fistic, halva, rahat turcesc, jeleuri. Meniul va fi asigurat de restaurante specializate în prepararea fructelor de mare și a dulciurilor turcești precum: Paella Esp0ana, Streetfood Lobster, Le Oac Oac Bistro, Caravana Racilor, Pork Knuckles, Emre Baklava, iar buna dispoziție este garantată. Intrarea este gratuită.

După o masă copioasă poți să faci și o vizită la expoziția „Dinos in the Park”, unde vei avea parte de o adevărată aventură.

Read Previous

UBB Cluj angrenta in cele mai moderne dezvoltari academice internationale. Va avea un master in bioinformatica.

Read Next

CFR Cluj castiga dupa un penalty ratat si un gol anulat. Faza comica la ratarea lui Deac din penalty. VIDEO