efainlacluj.ro

Filmul lui Mircea Bravo a ajuns pe locul 1 in Romania si pe platforma americanilor de la Netflix

Filmul “Mirciulica” realizat de Cristian Ilisuan si Mircea Bravo a ajuns pe locul 1 in preferintele romanilor pe platforma americana de filme Netflix.

Lansat incepand cu 1 februarie pe Netflix, filmul “Mirciulica” a ajuns deja pe locul 1 in topul preferintelor in Romania depasind filme cu bugete mult mai mari listate pe platforma.

„Mirciulică“ este filmul de debut al lui Mircea Bravo, care joacă și rolul principal în poveste. Filmul a fost lansat în cinematografe în data de 7 octombrie 2022 și a adunat peste 300.000 de spectatori plătitori de bilete (încasări de 1,6 milioane de dolari).

Mircea Bravo a precizat că pentru fiecare bilet vândut, casei sale de producție i-a revenit puțin peste un euro. Filmul a avut 328.000 de spectatori, potrivit cinemagia.ro

Noi avem din toată suma un euro și un pic pentru fiecare intrare. Ne-am scos banii. Suntem pe un ușor profit. Sunt bani pe care vrem să îi investim în următoarele proiecte“, a mai declarat Mircea Bravo, care va lansa anul în curând un nou film, „Nuntă pe bani“. 

În online, facem clipuri fără înjurături, însă pentru noi a fost un efort mare să ieșim pe cinema, a însemnat să ieșim din zona de confort. Ca să ieșim din zona de confort, ne-am dorit mult să fie un film bun, un film logic. De aceea, în unele momente a trebuit să folosim înjurături. Poți să faci film și fără înjurături, asta ne dorim pe termen lung: să facem filme pentru toate categoriile de vârstă, filme care să transmită niște valori sănătoase, dar pentru primul film era mult prea greu. «Nuntă pe bani» va fi un film fără înjurături“, a mai spus acesta.

Read Previous

Umilinta in Banie. U Cluj spulberata de U Craiova 1948. U Cluj ajunge pe antepenultimul loc in clasament.

Read Next

Binance, liderul mondial în industria criptomonedelor, organizează un eveniment în Cluj-Napoca. Cum poti participa.