efainlacluj.ro

Florestiul a lansat o editie de iarna cu evenimente, disponibila pana la finalul lunii februarie.

După succesul Târgului de Crăciun „Winter Dream Florești 2022” floreștenii se pot bucura în continuare de magia iernii și de activitățile sportive și recreative specifice acestui sezon.

În luna decembrie vizitatorii au pășit într-un întreg Univers desprins din cele mai dragi amintiri ale copilăriei, presărate cu Praful magic al Crăciunului, la Winter Dream. Acest târg de Crăciun frumos ca un vis de iarnă a adus concerte live, colinde, ateliere pentru copii, piese de teatru, dar și de atracții precum patinoar, roata panoramică, carusel, mașinuțe sau trenulețul lui Moș Crăciun. 

Nu au lipsit nici pozele cu Moș Crăciun, faptele bune, petrecerile de karaoke, sau cele mai importante meciuni de footbal din Campionatul Mondial care au putut fi vizionate in Hambar, la pachet cu o bere artizanală creată special pentru Winter Dream.

Pentru că iarna abia a început iar parcul Pologonului este un loc prielnic pentru activitățile specifice acestui anotimp, locuitorii din Florești se pot bucura în perioada 5 ianuarie 2023 – 28 februarie 2023 de „Florești Fest – Winter Edition”.

În cadrul acestui eveniment toți cei care ajung în Parcul Poligonului vor avea ocazia de a se da pe patine, în carusel sau în mașinuțe. 

„După prima ediție de Winter Dream am învățat multe lucruri care ne vor ajuta să îmbunătățim ediția de anul viitor. Dar cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost că floreștenii au nevoie de activități în aer liber, și nu numai, și că sunt dornici de a petrece timp în familie, cu prietenii, cu colegii în locuri și moduri cât mai inedite. Din acest motiv aducem din ianuarie Florești Fest – Winter Edition”, au declarat organizatorii.

Winter Dream, evenimentul simbol al atmosferei magice de Crăciun s-a încheiat pe 30 decembrie, însă activitățile de iarnă potrivite pentru vizitatori de toate vârstele rămân în Parcul Poligonului până la finalul lunii februarie 2023. 

Florești Fest- Winter Edition este organizat de Primăria Florești în parteneriat cu EC Garden Florești. Deși Winter Dream Florești a fost la prima ediție, cei de la EC Garden nu sunt la primul lor eveniment. EC Garden și EC Garden Florești au în portofoliu organizarea de târguri, concerte și festivaluri, fiind totodată și organizatorii Florești Fest dinacest an.

Read Previous

Ce faceau odinioara in Ajunul Bobotezei fetele care doreau sa-si cunoasca ursitul?!

Read Next

Incredibil!!! Un sofer a fost surprins pe contrasens pe Autostrada A3 de la Turda spre Cluj-Napoca. VIDEO