efainlacluj.ro

Fosta soție a lui Alin Tișe a fost găsită decedată în casă. S-a deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Data de 5 februarie a adus cu sine o veste șocantă pentru comunitatea din Cluj-Napoca, o veste care a cutremurat și familia fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. La ora 08:50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost alertată cu privire la descoperirea unui trup neînsuflețit într-un imobil din municipiu. Victima, o femeie în vârstă de 47 de ani, s-a dovedit a fi Camelia Tișe, fostă soție a politicianului Alin Tișe.

În urma sosirii polițiștilor și a unui echipaj medical la domiciliul femeii, a fost confirmată descoperirea tragică, iar autoritățile au demarat imediat cercetări pentru a stabili circumstanțele precise în care s-a produs decesul.

Comunicatul emis de Poliția Clujeană a informat că au fost inițiate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, deschizând astfel o anchetă complexă pentru a clarifica cauzele acestei tragedii neașteptate.

Camelia și Alin Tișe au fost în centrul atenției publice în 2018, când au hotărât să își urmeze drumuri separate după o căsnicie care a durat 13 ani. Camelia Tișe, de profesie notar public, și Alin Tișe au avut împreună un băiat, iar despărțirea lor a fost privită cu interes și empatie din partea comunității.

În contextul acestei tragedii, familia și prietenii celor implicați sunt acum confruntați cu durerea pierderii unei persoane dragi, iar comunitatea locală manifestă un profund sentiment de compasiune și susținere față de cei afectați de acest eveniment tragic.

Cu toate că detaliile exacte privind cauzele decesului nu au fost încă făcute publice, comunitatea rămâne în așteptarea rezultatelor anchetei, iar întrebări legate de circumstanțele tragice vor rămâne în centrul atenției publice în următoarele zile.

Read Previous

Clujeanul Florin Tomoș a obținut două medalii la primul Campionat European de Înot în Ape Înghețate din istorie.

Read Next

Un SHOW CARITABIL cu orchestră și muzică JAZZ va avea loc luna aceasta la Cluj-Napoca. Bilete disponibile online.