efainlacluj.ro

FOTO. A fost creat primul refugiu montan din Cluj cu acces liber. Vezi cum arata

🏕

Clubul Alpin Roman Filiala Cluj a finalizat recent, printr-un efort considerabil și într-un timp relativ scurt – primul refugiu montan din județul Cluj, Refugiul Montan CAR Muntele Mare.

”Suntem obosiți după atâta efort și stres dar foarte mândri de ceea ce am realizat. Au participat peste 54 de voluntari ai CAR Cluj, dar am beneficiat și de ajutorul esențial al partenerilor noștri de la Salvamont Cluj și CERT Transilvania. Refugiul va fi introdus în circuitul turistic în perioada imediat următoare, accesul va fi liber dar cu respectarea regulilor de etica și civilizație pe munte. ”

Administrarea refugiului se va face de către CAR Cluj împreună cu Salvamont Cluj.

”In perioada imediat următoare, vom continua cu lucrări la interior (termosistem, finisaje, mobilier interior) și vom realiza un paratrăsnet cu ajutorul unei firme specializate. Ne dorim ca refugiul sa fie folosit de cât mai multi montaniarzi, sa fie îngrijit cum se cuvine și sa fie lăsat mereu curat pentru următorii drumeți istoviți sau aflați întâmplător în nevoie pe platoul Muntelui Mare.Nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul decisiv al partenerului nostru de cursa lunga Betfair Romania Development, ce ne-au sprijinit consistent și la recentele acțiuni de împădurire în teren montan dificil și alături de care vom realiza lucruri concrete pentru comunitatea de iubitori de munte din Romania.#themountainwithinus

Read Previous

Imagini cu propunerea de reamenajare a Pieței Mărăști

Read Next

FOTO. 10 ani de la inaugurarea stadionului Cluj Arena

Leave a Reply