efainlacluj.ro

FOTO. Cum arata Baza Sportiva “La Terenuri” finalizata in proportie de 85%. Cand se deschide

“Baza sportivă La Terenuri este gata în proporție de 85%, lucrările arată foarte bine. Este o lucrare mare, întârziată. Sperăm ca până la mijlocul acestui an să fie gata, iar clujenii să se poată bucura de această bază sportivă.

Vor fi terenuri pentru baschet, pentru tenis, volei, minifotbal. Va fi un amfiteatru, o pistă pentru alergare de aproximativ 1,3 km. Va fi și o clădire multifuncțională care este deja gata în proporție de 98%. Sunt acolo câteva locuri în care poți să-ți cumperi o cafea, să bei un răcoritor

S-a viabilizat acolo și pârâul Popii. Sunt niște lucrări de mare anvergură care au fost făcute acolo, din păcate întâziate, dar arată în acest moment foarte bine. Se mai lucrează la componenta de detalii, sunt plantați peste 400 de arbori, dintr-un total de 482 care vor fi plantați acolo. Sunt montate deja și foarte multe obiecte de joacă și de recreere, care arată la nivelul anului 2022”, a declarat Dan Tarcea, la ZIUA LIVE.

Proiectul cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber: tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, amenajate cu suprafețe sintetice adaptate și prevăzute cu nocturnă. De asemenea, vor fi create terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, o zonă cu aparate și echipamente parkour, un skatepark și zone de fitness. Pentru activități indoor, baza sportivă prevede o clădire multifuncțională în care pot avea loc variate sporturi precum: squash, tenis de masă, escaladă, yoga sau aerobic.

Suprafața de spații verzi amenajate în cadrul zonei de agrement este de peste 18.000 de metri pătrați. Parcul de agrement va oferi clujenilor zone de recreere pentru copii și seniori. Amfiteatrul în aer liber prevăzut în proiect va putea fi utilizat sub formă de patinoar pe timpul iernii.

În plus, noua investiție cuprinde crearea de parcări auto și facilități pentru biciclete: stație pentru bike sharing și stații pentru încărcarea bicicletelor electrice. Căile de acces vor fi modernizate și se vor crea două pasaje de trecere peste pârâul Calvaria.

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

FOTO. Studentii din Cluj au protestat in fata UBB. Se simt abandonati si bulversati pentru ca trebuie sa isi caute chirie pentru doar doua luni

Read Next

La Cluj se va realiza cea mai lunga conducta de apa potabila din Romania. Ce lungime va avea

Leave a Reply