efainlacluj.ro

Fotograful lui Klaus Iohannis a realizat fotografii impresionante în Cheile Turzii, Cluj. Vezi Galeria FOTO realizată cu o dronă.

Cheile Turzii, una dintre cele mai impresionante rezervații naturale din România, au fost recent scena unui apus spectaculos, surprins într-un mod unic de către Dragoș Asaftei, cunoscut ca fotograful oficial al președintelui Klaus Iohannis. Folosindu-se de tehnologia avansată a unei drone, Asaftei a reușit să captureze momente de o frumusețe rară, evidențiind magia acestui loc în lumina apusului.

Situate în județul Cluj, Cheile Turzii sunt recunoscute pentru peisajele lor spectaculoase, stâncile abrupte și diversitatea florei și faunei. Apusul soarelui aici este un eveniment care atrage fotografi și naturaliști deopotrivă, datorită jocului de lumini și umbre care transformă peisajul într-o operă de artă naturală.

Dragoș Asaftei, cu o experiență vastă în fotografie și o pasiune evidentă pentru peisajele românești, a ales să imortalizeze acest moment folosind o dronă, oferind astfel o perspectivă aeriană asupra apusului. Drona a zburat deasupra cheilor, capturând imagini care dezvăluie măreția și serenitatea acestui loc în lumina caldă a apusului.

Foto: Dragos Asaftei

Read Previous

CJ Cluj anunță că a emis în regim de urgență autorizația de construire a METROULUI din Cluj.

Read Next

Clujul se mândrește cu un profesor inclus în TOP 0,05% oameni de știință din lume.