efainlacluj.ro

Gest admirabil al unui șofer din Cluj. Scuze sincere după un incident în trafic.

foto: E fain la Cluj!

Într-o lume în care agitația traficului poate aduce cu sine tensiuni și incidente neplăcute, un gest remarcabil al unui șofer din Cluj a atras atenția comunității locale. Pe un grup de Facebook dedicat traficului din Cluj, un șofer și-a cerut public scuze după ce a tăiat calea unui taximetrist la intersecția dintre Strada Republicii și Strada Ion Creanga, în jurul orei 02:45.

Mesajul sincer și umil al șoferului a fost transmis către taximetristul afectat, în care acesta își exprimă regretul pentru incident și recunoaște că nu a fost o acțiune intenționată. În mesajul postat pe grupul de Facebook, el a menționat că o clipă de neatenție, combinată cu starea de oboseală, a fost factorul care a dus la acest regretabil incident.

Șoferul a subliniat că nu este teribilist și că înțelege pericolele asociate cu conducerea în condiții de oboseală. El recunoaște importanța prezentei de spirit de care taximetristul a dat dovadă, reușind să evite la limită un potențial accident.

”Aceasta postare ii se adresează domnului taximetrist caruia i-am tăiat calea la intersecția dintre Strada Republicii cu Strada Ion Creanga în jurul orei 02:45.Dacă vezi acesta postare vreau sa îmi cer scuze pentru ceea ce am făcut.Nu a fost intenționat.Nu sunt teribilist.O clipa de neatenție combinata cu starea de oboseala,era sa duca la ceva ce nu își dorește nimeni.Îți mulțumesc mult pentru prezenta de spirit de care ai dat dovada și ai reușit sa ma eviti la limita. Îmi cer scuze umile încă odată.” a spus clujeanul pe INFO TRAFIC CLUJ

Reacțiile din comunitate nu au întârziat să apară, majoritatea exprimând apreciere pentru gestul matur și responsabil al șoferului. Membrii grupului de Facebook au comentat în mod pozitiv, subliniind importanța recunoașterii greșelilor și a cererii de scuze, mai ales într-o lume în care agresivitatea în trafic poate escalada rapid.

Read Previous

U Cluj și CFR Cluj și-au aflat adversarele pentru sferturile Cupei României la fotbal.

Read Next

Experiența dramatică a unor foști consumatori de substanțe interzise va prezentată elevilor clujeni într-o conferință LIVE.