efainlacluj.ro

“Hai sa dam mana cu mana!” Eveniment cu cantece patriotice si suite intrumentale din Transilvania la Cluj!

Cântece patriotice și suite instrumentale din Câmpia Transilvaniei vor prezenta membrii Ansamblului vocal-instrumental al Colegiului de Muzică „Sigismund Toduță” din Cluj-Napoca, în cadrul spectacolului festiv dedicat Zilei Unirii Principatelor Române și intitulat „Hai să dăm mână cu mână!”

Sunt elevi ai secției de muzică vocală tradițională românească, dar și elevi instrumentiști ai instituției, care activează în cadrul ansamblului de plăcere și din dragostea de a învăța muzica tradițională. Cu totii împărtășesc pasiunea de a restaura, valorifica și promova folclorul tradițional vocal-instrumental, sub coordonarea profesorilor: Cristina Covrig, Traian Covrig și Zenu Zanc.

„Hai să dăm mână cu mână!”, luni, 23 ianuarie 2023, la Casa de Cultură „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca, începând cu ora 18:00.

Manifestarea, ajunsă la cea de-a treia ediție, este organizată de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj.

𝘽𝙄𝙇𝙀𝙏𝙀 𝙂Ă𝙎𝙄Ț𝙄 𝘼𝙄𝘾𝙄: https://www.entertix.ro/bilete/14527/hai-sa-dam-mana-cu-mana-spectacol-festiv-de-ziua-unirii-principatelor-23-ianuarie-2023-casa-de-cultura-a-studentilor-cluj-napoca.html

Read Previous

Multi romani au facut baie in felul acesta in copilarie dar erau fericiti. FOTO

Read Next

Sala Polivalenta din Turda a costat mai mult decat Sala Polivalenta din Cluj-Napoca dar este inferioara.