efainlacluj.ro

Hotelul administrat de CJ Cluj a avut un grad de ocupare peste media din Municipiul Cluj-Napoca.

🔹𝐂𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱𝐮𝐥 𝐡𝐨𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐔𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬 „𝐓”, 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯 𝐬𝐢 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭𝐢𝐯 𝐩𝐞 𝐩𝐢𝐚𝐭𝐚 𝐇𝐨𝐑𝐞𝐂𝐚

📌Complexul Hotelier Univers „T”, societate comercială la care Consiliul Județean Cluj este acționar unic, cu o experiență de aproape 40 de ani pe piața HoReCa, a înregistrat în anul 2023 rezultate remarcabile.

🟢Lucrările de renovare derulate la nivelul Complexului Hotelier, în cadrul cărora au fost 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐬𝐭𝐚𝐮𝐫𝐚𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞, 𝐭𝐞𝐫𝐚𝐬𝐞𝐥𝐞, 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝟓𝟕 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞, 𝐬𝐚𝐥𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐜𝐮𝐦 𝐬𝐢 𝐚𝐦𝐟𝐢𝐭𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥, au atins obiectivele scontate, fiind vândute în anul precedent 11.593 de camere, cumulând un total de înnoptări de 17.081.

🟡Un alt indicator semificativ atins în anul 2023 de către Univers „T” vizează 𝐠𝐫𝐚𝐝𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐨𝐜𝐮𝐩𝐚𝐫𝐞 a hotelului, acesta fiind de 55,72%, mult superior gradului de ocupare a hotelurilor din municipiul Cluj-Napoca care a fost de 37,36%.

🔵Hotelul emblematic al Clujului, cu o poziționare extrem de favorabilă, în proximitatea lacului Gheorgheni, 𝐬-𝐚 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐭 𝐬𝐢 𝐥𝐚 𝐜𝐚𝐩𝐢𝐭𝐨𝐥𝐮𝐥 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞, fiind organizate în sălile de conferințe 634 de evenimente, iar în cadrul unității de alimentație publică 336.

🟣Calitatea serviciilor oferite se reflectă și în 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭𝐮𝐥 𝐧𝐞𝐭 obținut la finalul anului trecut, care a fost de 6.851.129 lei.

📣Având o priveliște extraordinară asupra împrejurimilor și o amplasare privilegiată într-o zonă cu multiple centre de interes, Univers „T” oferă confortul optim și condiții de relaxare pentru toți cei ce poposesc în Cluj-Napoca.

Read Previous

La Jucu de Sus se va construi un complex balnear de peste 6 hectare.

Read Next

Academia de Prim Ajutor: “Pericolele care te pot aștepta când mergi la o piscină publică!”