efainlacluj.ro

Hotelul Alpin de la Muntele Baisorii a fost cumparat de catre administratorul Wonderland!

Unitatea turistică din stațiunea clujeană Băișoara și-a găsit în sfârșit cumpărător după peste un deceniu de când se află la vânzare.

Hotelul Alpin (3*) a fost acontat de către Darius Mârza, administratorul complexului Wonderland Resort, de pe Dealul Feleacului, conform Gazeta de Cluj. În 2018 hotelul avea un preț fixat de 1,15 milioane de euro, coborât apoi la 0,9 milioane. În 2021, unitatea hotelieră era prezentă pe platforma Sotheby’s International Realty (SIR).

„Situat la o altitudine de 1.385 m, în inima naturii, Hotelul Alpin oferă 58 de camere cu băi proprii și balcoane individuale. Este dispus pe 8 niveluri D+P+6E și are o suprafață utilă de 3.216 mp. Terenul aferent proprietății are o suprafață totală de 3.150 mp.

Alpin totalizează 78 de încăperi, 62 de băi/puncte sanitare, peste 40 de parcări, 2 terase, 1 restaurant dotat și utilat, 1 recepție, 2 săli de relaxare dotate adecvat. Există un proiect pentru piscină exterioară acoperită la care s-au început lucrările și 1 pub de 300 de persoane”, preciza SIR.

Read Previous

Conditii de iarna in Muntii Vladeasa, Cluj! 📸FOTO

Read Next

VIDEO. Unul dintre cele mai impresionante puncte Belvedere deasupra lacului Belis. Varful Pipas, Balcesti, Cluj!