efainlacluj.ro

Imagini superbe de pe lacul Tarnita. Cum te poti distra in weekend ca la mare, la 20 km de Cluj-Napoca. Galerie FOTO

Cu mic, cu mare clujenii aleg in sezonul cald sa-si petreaca weekendul pe lacurile de munte din Cluj, in special pe lacul Tarnita, locul unde sute de clujeni se strang sa se bucure de plaja sau sporturi nautice.

Unul dintre sporturile care a luat amploare in ultimii ani este STAND UP PADDLE, sau prescurtat SUP. Acesta se practica folosind o placa asemanatoare cu cea de surf dar mult mai stabila, si o pagaie. Sportul poate fi practicat de orice persoana cu conditie fizica normala, nefiind necesare abilitati speciale.

Clujenii de la SUNNY SUP ofera cursuri ghidate de Stand Up Paddle pe lacurile Tarnita, Belis sau Somesul Cald.

Chiar daca sportul pare dificil la prima vedere, cu tehnicile primite de la instructori vei stapani activitatea in doar cateva minute. Este mult mai usor decat pare iar senzatia este una de vis care trebuie incercata.

“Singura problema la acest sport este ca provoaca dependenta” spun cei de la SUNNY SUP.

Clujenii care doresc sa se bucure de o altfel de experienta pe apa, o pot face prin programare la telefon 0743.308.524, prin site-ul www.SunnySUP.ro sau pe retelele sociale Facebook si Instagram “Sunny SUP Cluj”

Costurile pentru cateva ore de distractie pornesc de la 99 lei, aici fiind inclus si trainingul pe care il primesti pentru a stapani corect abilitatile pentru acest sport fain.

3 ore – 99 lei – 10:00-13:00
3 ore – 99 lei – 14:00-17:00
7 ore – 199 lei – 10:00-17:00

Tarifele includ training!!! In urma unei zile pe lac petrecute alaturi de instructorii SUNNY SUP vei putea stapanii foarte bine tehnicile STAND UP PADDLE

Foloseste codul de reducere “FAINSUP” oferit de publicatia noastra “E fain la Cluj!” si ai reducere 10% la rezervarea unui loc!

Toti cei care participa la la evenimentele SUNNY SUP primesc un voucher de 50 de lei la achizitia unui SUP din magazinul Decathlon Cluj.

☎️0743.308.524

🟢WhatsApp 0743.450.520

🌐 www.SunnySUP.ro

📧 [email protected]

Read Previous

Copiii din Cluj vor putea vedea in premiera la Teatrul de Papusi spectacolul “Motanul Incaltat”.

Read Next

Emil Boc: “Cu trenul metropolitan vei ajunge la Cluj mai repede de la Huedin sau Gherla decat din Manastur sau Sopor”