efainlacluj.ro

Impresionant! Cati bani a facut Mircea Bravo din filmul “Mirciulica”. VIDEO

Mircea Bravo si echipa de creatie au trecut incepand de anul acesta la un nou nivel. Dupa ani de zile in care au vandut reclame intr-un mod inedit, printr-o poveste amuzanta realizata in spatele clipurilor, acestia au inceput de anul acesta sa lanseze primul film.

Mirciulica, filmul realizat in judetul Cluj a fost unul dintre filmele cap de afis in cinematrografele din Romania din ultimele saptamani. Sute de mii de oameni au ajuns in fata marilor ecrane pentru a vedea cea mai noua pelicula romaneasca.

Mircea Bravo a explicat cum au ajuns la aceasta idee de a realiza un film, o adevarata provocare chiar si pentru marile case de productie.

Cu fonduri proprii, ambitie si multa pasiune, acestia au ajuns sa faca un film fain in care au inclus mai multi actori clujeni si bineinteles pe celebra bunica Lenuta din Chinteni.

Pana in acest moment filmul Mirciulica a avaut nu mai putin de 285.000 de intrari in cinematografe.

Chiar daca un bilet costa aproximativ 25 de lei la cinema, trebuie notat ca suma care le revine acestora este de doar aproximativ 1€ pentru fiecare bilet vandut.

In acest sens, indragitul actor clujean a anuntat ca pana in acest moment si-au scos investitia pentru filmul realizat, ceea ce este cu adevarat o mare realizare avand in vedere ca sunt la inceput de drum iar costurile de productie nu sunt deloc mici.

Read Previous

Trafic blocat in apropiere de autostrada A3 langa Nadaselu, Cluj, din cauza unui accident grav

Read Next

Gigantul american Tesla a instalat primele statii de incarcare electrica la Cluj!