efainlacluj.ro

In 10 localități clujene s-au finalizat lucrările la rețeaua de canalizare și apă. Lista acestora

✅ 𝐀𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐜𝐞𝐩𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐬𝐢 𝐫𝐞𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐢𝐧𝐟𝐫𝐚𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚 💧 𝐬𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝟏𝟎 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐞

📍 Compania de Apă „Someș” S.A., societate care funcționează în subordinea Consiliului Județean Cluj, a finalizat recent procedura de recepție la terminarea lucrărilor din cadrul contractului „Extinderea și reabilitarea sistemelor de 🚰 alimentare cu apă și canalizare în UAT: Gilău, Gârbău, Aghireșu și Căpușu Mare”.

💰 Lucrările executate au o valoare de 51.857.366,53 lei, cu TVA inclus, contractul fiind parte a proiectului european în valoare de peste 💶 404,4 milioane de euro, fără TVA, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

ℹ️ Investiția a vizat lucrări la rețelele de alimentare cu apă și canalizare în 1️⃣0️⃣ localități din patru comune clujene, respectiv: Aghireșu, Aghireșu Fabrici, Băgara, Dorolțu, Inucu, Macău, Gârbău, Gilău, Păniceni și Dumbrava.

📍 În total au fost realizate rețele și aducțiuni de distribuție a apei potabile în lungime de 69 km, 🔹 1.743 de branșamente, 🔹 4 rezervoare și 🔹 3 stații de pompare a apei potabile.

Read Previous

România a trecut de borna celor 1000 km de autostradă cu un tronson deschis în apropiere de Cluj. Mai avem până la cei 3000 km de autostrada.

Read Next

Săptămâna Europeană a Sportului la Cluj. Vezi programul pe zile.