efainlacluj.ro

Instagram schimba platforma si algoritmii pentru a concura cu Tik Tok. Ce se schimba

Pentru a concura mai eficient cu TikTok și a încerca să nu le mai dea niciun motiv utilizatorilor să prefere TikTok în locul Instagram, toate filmările mai scurte de 15 minute postate pe rețeaua deținută de Meta vor fi transformate automat în Reels.

Utilizatorii care postează video pe Instagram vor contribui involuntar la creșterea în popularitare a formatului pe care Instagram l-a copiat de la TikTok pentru a concura cu rețeaua socială chineză.

Mai mult, tot pentru a da un răspuns TikTok, toate clipurile video de peste 90 de secunde postate de conturile publice vor fi recomandate de algoritm în întreaga rețea. Dacă, până acum, o filmare era văzută doar de urmăritori, cu trecerea forțată la formatul Reels aceasta poate ajunge să fie văzută de multe alte persoane necunoscute. Excepție fac doar conturile private. Totodată, Instagram își consolidează conținutul video. În loc de două secțiuni separate Video și Reels, va exista o singură secțiune care conține tot ce înseamnă video, indiferent de format și lungime.

Sursa: profit.ro

Read Previous

Cum arata cabana proiectata la Belis si laudata de arhitectul sef al clujului. Galerie FOTO

Read Next

Un instructor de sah din Cluj invata copiii cum sa fie calmi sub presiune