efainlacluj.ro

Interior Design Week la Iulius Mall Cluj. Sfaturi, soluții și produse pentru casa visurilor tale!

Dacă plănuiești să-ți amenajezi locuința sau pur și simplu vrei să afli care sunt trendurile și noutățile în materie de design interior, ai ocazia să le descoperi la Interior Design Week.Evenimentul are loc la Iulius Mall Cluj, în perioada 21-24 martie și reunește furnizori autohtoni din domeniul amenajărilor interioare care vin cu idei, soluții și ofertespecialiști care vor avea prezentări interactive pe diverse teme de interes și tot aici poți analiza o gamă variată de produse necesare pentru decorarea casei visurilor taleEvenimentul este organizat de IDW, FI Design și Iulius Mall Cluj.

Interior DesigWeek revine la Iulius Mall Cluj în acest final de săptămână. Evenimentul are loc în Atriumul Principaliar agenda este una variată și plină cu subiecte de interes, atât pentru designerii și decoratorii de interior, cât și pentruvizitatori. Astfel, pe lângă gama variată de produse și servicii din domeniul amenajărilor interioare, precum tapet, profile decorative, pardoseli, uși sau mobilier și multe altele, clujenii pot interacționa cu numeroși expozanți care își vor prezenta cele mai recente noutăți și soluții. 

Mai mult decât atât, sâmbătă, 23 martie, va avea loc o sesiune de prezentări interactive, unde participanții vor descoperi cum să faciliteze procesul de amenajare a unui spațiu. Tot atunci, începând cu ora 15:00, Roxana Duma, arhitect și designer de interior, va explica rolul exact al unui designer de interior și cum se desfășoară colaborarea cu acesta iar, de la ora 16.00 se va discuta despre gestionarea bugetului pentru amenajările interioare și cum să facem față situațiilor neprevăzute care pot apărea în timpul lucrărilor de construcție. Echipa Esfera Group, specializată în amenajări la cheie, va împărtăși secretele unei amenajări coerente și ușor de gestionat. Intrarea la eveniment este gratuită.

Vino la Interior Design Week, evenimentul care aduce business-uri din sfera designului interior, designeri si iubitori de design împreună!

Read Previous

GALERIE FOTO. La Cluj se deschide primul Centru Cultural din rețeaua România Remarcabilă. Centrul se deschide în comuna Vad în 30 martie

Read Next

Scădere semnificativă a turiștilor în județul Cluj pentru luna ianuarie 2024, raportat la ianuarie 2023.