efainlacluj.ro

INTERVIU. A jucat fotbal la Steaua, Rapid CFR Cluj sau Craiova dar a ales sa se stabileasca la Cluj! De ce ii place lui Ionut Rada la Cluj si cu ce se ocupa?!

Ionut Rada a jucat fotbal la cele mai bune echipe din Romania precum Steaua Bucuresti, Rapid Bucuresti, Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Foto: Ionut Rada


Nascut la Craiova intr-o familie simpla dar cu o educatie de apreciat, Ionut a facut primii pasi pe terenul de fotbal la varsta de 7 ani.
A imbracat tricoul Craiovei la o varsta frageda de numai 17 ani alaturi de jucatori consacrati precum Lutu, Stoican, Soava sau Claudiu Niculescu.

Insa chiar daca ulterior a imbracat tricoul unor mari echipe, traind in mai mute orase mari, Ionut Rada s-a stabilit la Cluj-Napoca dupa ce a terminat cariera de fotbalist.
Apropiat al lui Ilie Balaci care i-a insuflat importanta dragostei pentru familie, Ionut, sotia si cele doua fete ale sale ii spun Clujului ”ACASA” de peste 8 ani.

Chiar daca a agatat ghetele in cui de mai bine de 4 ani, Ionut Rada se afla intr-o forma de invidiat, asta pentru ca nu trece nici o zi fara a se antrena cateva minute.

Foto: Ionut Rada

Colegii nostri au aflat mai multe de la Ionut Rada intr-un interviu realizat cu acesta:

E fain a Cluj!: Ionut, de ce ce ai ales sa te stabilesti la Cluj-Napoca si nu la Bucuresti, Craiova sau chiar in Italia, unde ai jucat fotbal?

Ionut Rada: Am ales Clujul datorită familiei, am simțit ca aici ne simțim cel mai bine.
Fetele, chiar daca s-au născut la București, ele practic aici au crescut, grupul de prieteni, soția lucrează aici, eu am activitățile mele sportive, proiectul TheRadaWay, emisiunile de analiză de la Prima Sport.
Si da, Clujul a fost primitor din toate punctele de vedere, in primul rând ca familie.


E fain a Cluj!: Ce iti place cel mai mult la Cluj?

Ionut Rada: Imi place ca este un oraș care a crescut, s-a dezvoltat, si un oraș îți oferă posibilitatea de a te dezvolta individual datorită investițiilor care au fost făcute in ultimul timp in Cluj. Si bineînțeles sportiv, acolo unde Cfr Cluj și Universitatea Cluj reprezinta Clujul in prima liga si Europa, echipa de baschet, competiile sportive care au fost prezente. Un oraș activ din punctul asta de vedere.


E fain a Cluj!: Ce nu iti place la Cluj?

Ionut Rada: Mi-aș dori mai multe baze sportive, este nevoie de a încuraja sportul de masă, pentru a conștientiza importanța sportului în viața noastra. Încurajez oamenii sa facă cat mai multă mișcare, este singurul loc-momemt în care ne putem găsi echilibrul emotional și fizic.

Dragostea pentru sport si mai ales dragostea pentru educatie au dus drumul lui ionut Rada catre o noua activitate, The Raday Way, programul de antrenament prin care acesta imbina sportul si educatia.

Foto: Ionut Rada

E fain a Cluj!: Ai ales sa insufli dedicarea si dorinta ta pentru sport si celorlalti prin programul online pe care l-ai creat. Ne poti spune mai multe despre The Rada Way? Cum il poate ajuta programul tau pe clujeanul de rand?

Ionut Rada: Această pasiune vine din dragostea mea pentru sport, cu o bază importantă de peste 30 de ani fiind implicat direct in sport.
Acum îmi doresc prin acest program de antrenamente online, care pot fi făcute oriunde, acasă, la birou, afară, chiar și in vacanță, să descopere plăcerea de a face sport și încrederea în propria personă.

Si pentru ca e mereu amabil, Ionut Rada a lasat pentru toti cititorii ”E fain la Cluj!” un cod de reducere de 50% valabil saptamana aceasta, pana pe 15 ianuarie 2023, care poate fi revendicat la cumpararea unui abonament pe un an.

CODUL DE REDUCERE ESTE: 2EP465P8 ⬅️ si este disponibil AICI

Read Previous

Asa NU! Direct pe spatiul verde. Soferii invadeaza spatiile verzi pentru un loc de parcare la Cluj! GALERIE FOTO

Read Next

U Cluj a luat imprumut un jucator de la CFR Cluj!