efainlacluj.ro

Investitie de 3 milioane de euro in fosta fabrica Napolact. Ce vor produce cu noua linie

Compania olandeză FrieslandCampina România a lansat oficial în această săptămână o nouă linie de producție la Fabrica din Cluj, pentru cașcavalul Napolact, scrie Actualdecluj.ro. Investiția a ajuns la aproximativ 3 milioane de euro și face parte din planul de extindere a fabricii din Cluj din cadrul Centrului FrieslandCampina din România.

De acum, compania va produce la Cluj felii și blocuri de cașcaval Napolact, atât în varianta convențională, cât și cea ecologică. Produsele vor fi disponibile în toate canalele – în comerțul modern, în cel tradițional, în platformele de comerț online și HORECA.

„Linia de producție pentru cașcaval are o capacitate anuală de peste 3000 de tone și crește cu 40 numărul de locuri de muncă din domeniul producției de brânză pentru clujeni”, a declarat Ferenc Szecskó, Director General FrieslandCampina România.

Cașcavalul Napolact completează gama de produse fabricate la Cluj: trei tipuri de telemea, brânza de burduf, brânza topită, unt si lapte.

Capacitatea de producție a centrului de la Cluj este de 8.000 de tone de brânză și unt pe an și până la 35.000 de tone de lapte în ambalaje de carton.

Read Previous

Actiuni de dezinsectie la Cluj-Napoca. Cate zile vor dura si intre ce ore.

Read Next

Culoarul velo-pietonal Gilau-Floresti- Cluj-Napoca – Apahida va fi gata in 18 luni. Cat va costa