efainlacluj.ro

Karolina Pliskova este noua regină de la Transylvania Open după victoria împotriva Anei Bogdan.

Ana Bogdan și Karolina Pliskova au disputat duminică seara la Cluj-Napoca finala turneului de tenis de la Cluj-Napoca, Transylvania Open WTA250.


Chiar dacă Ana Bogdan începea meciul de pe poziția numărul 65 WTA, iar Pliskova de pe poziția 78 WTA, cehoaica pornea ca favorită certă întâlnirea, după săptămâna perfectă la TO, fără set pierdut în cele 4 meciuri disputate dar și datorită palmaresului impresionant, cu finale de Grand Slam și fost număr 1 mondial.

Ana Bogdan a început meciul ca din tun, ridicând sala în picioare după ce a avut 3-0 în primul set. Din păcate până la finalul primului set Ana a mai câștigat doar un game, Pliskova impunându-se cu 4-6.

În setul secund Ana Bogdan nu a reușit să recupereze avantajul cehoaicei pierzând și setul doi cu 6-3.

Pliskova este noua campioană la Transylvania Open după 6-4, 6-3 și o săptămână pe care a disputat-o într-un stil de mare campioană, fără set pierdut.

Felicitări, organizatorilor, directorului Patrick Ciorcilă pentru organizarea unui turneu impresionant, care a fost votat de către jucătoare ca fiind cel mai bun în ultimii 2 ani.

Vestea cea mare a zilei a fost reprezentata de anunțul directorului Patrick Ciorcirlă care a anunțat că a fost cumpărată licența pentru acest turneu care se va desfășura în fiecare de acum înainte în luna februarie la CLUJ!

Read Previous

Clujenii de la Banca Transilvania au cumpărat OTP Bank România pentru suma 347 milioane de euro.

Read Next

Mult discutatul documentar „Mrs. Buică“, în regia lui Eugene Buică, se vede pentru prima dată la Cluj