efainlacluj.ro

L-a sunat! Omul cu banii de la CFR Cluj pregătește transferul anului pentru banca tehnică!

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga l-a contactat deja pe Dan Petrescu. Omul cu bani de la CFR Cluj se gândește deja la o revenire de senzație și încearcă să îl aducă înapoi în Gruia pe „Bursuc”.

După informațiile venite din țara asiatică, Neluțu Varga a luat deja legătură ca Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Conducerea grupării din Coreea de Sud nu este mulțumită de tehnicianul român, iar patronul de la CFR Cluj a „intrat pe fir”, pentru a-l readue pe Petrescu la echipă, iar negocierile ar fi deja avansate!

Sursa citată anterior anunță faptul că Petrescu a creionat deja programul pentru cantonamentul de vară al clujenilor. 

În momentul de față, Neluțu Varga l-a numit pe Ovidiu Hoban drept responsabil pentru echipă. Totuși, mandatul acestuia se anunță a fi unul de scurtă durată, în cazul în care „Bursucul” va reveni în Gruia.

Ar urma să fie al 4-lea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Până în momentul de față, acesta i-a mai pregătit pe ardeleni în perioada iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

Alături de clujeni, „Super Dan” a câștigat 4 titluri de campion al României. De asemenea, a reușit performanțe notabile și în cupele europene.

Read Previous

Lucrări de întreținere pe drumul județean DJ 107R – Filea de Jos/ Sus & Săcel.

Read Next

Două fetițe frumoase care suferă de o boală rară au nevoie de ajutor.