efainlacluj.ro

La Cluj are loc un eveniment caritabil de AERIAL YOGA. Cu fiecare mișcare ajuți educația unui copil de la Asociatia Pasari

Te așteptăm Joi, 20 iunie, ora 18:00, la Ecstatic Peace Studio pentru o clasă de Aerial Yoga cu Denisa. Încheie seara cu o explozie de energie și o minte limpede pe măsură ce te miști prin posturi revigorante. Toate fondurile obținute de la această clasa vor susține educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări. Vlad Pop, explorator la Asociația Păsări, a alergat 620 km la Arctic Ocean pentru educația a 700 de copii cu cancer din România, și va fi prezent alături de noi la eveniment.

,,Aerial yoga te invită să îmbrățișezi libertatea mișcării, combinând eleganța dansului cu puterea yoga, folosind hamacul ca partener pentru a experimenta asanele tradiționale într-un mod inovator. Această practică îți va îmbunătăți postura, forțși agilitatea, oferindu-ți totodată relaxare și eliberare. Lecțiile și abilitățile dobândite se vor reflecta în viața de zi cu zi, ajutându-te să gestionezi provocările cu grație și echilibru. În plus, vei beneficia de o flexibilitate sporită, o forță interioară reînnoită și o perspectivă pozitivă asupra vieții, transformându-te fizic, mental și emoțional.”” Denisa Deac, Profesor Aerial YogaEcstatic Peace Studio.

Asociația Păsări își propune să sprijine timp de un an educația a 100 de copii din România, diagnosticați cu o boală gravă. Din ianuarie 2024, oferă lunar 100 de burse în valoare de 10.000 euro, necesare familiilor acestora pentru orele suplimentare, ședințelor de terapie și materialelor didactice, fără de care acești copii nu ar putea să își atingă potențialul. O șansă la educație și pentru copiii care, din cauza spitalizărilor îndelungate, au fost nevoiți să întrerupă o perioadă școala.

,,Investind în copii, în sănătatea șîn educația lor, investim în generația care va schimba România. Cred că este suficientă iubire îțara asta șîn oamenii ei, cât să ne inspirăm unii pe alții, să ne învingem frica, să rămânem, să visăm, să credem și să ajutăm la schimbare. Cu tot greul și anul acesta comunitatea ne-a răspuns cu empatie.” Vlad Pop, Explorator, Asociația Păsări.

Ne vedem Joi, 20 iunie 2024, ora: 18:00-19:15, clasa durează 75 min.

Ecstatic Peace Studio, Calea Dorobanților 116, Cluj-Napoca 400609.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1238250540504081x

Numărul de locuri este limitat, așa că te rugăm să-ți confirmi prezența printr-un mesaj privat la 0755 643 825, pentru a-ți asigura un loc. 

Participarea la eveniment este 100 lei, iar plata se face numerar sau online pe Stripe: https://buy.stripe.com/5kA3er2F28uYf6MeUW

www.ecstaticpeace.ro

www.asociatiapasari.ro

Read Previous

Muzica clasică își dă mâna cu rock-ul, folclorul și ritmurile pop la Cluj Symphony 2024.

Read Next

Se schimbă programul de transport public urban și metropolitan în perioada 22-24 iunie.