efainlacluj.ro

La Cluj va avea loc a șasea ediție a Cupei Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură

🎯 𝐀 𝐬𝐚𝐬𝐞𝐚 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐞 𝐚 𝐂𝐮𝐩𝐞𝐢 𝐕𝐥𝐚𝐝𝐞𝐚𝐬𝐚 𝐥𝐚 ⛷🏂𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐚𝐥𝐩𝐢𝐧𝐢𝐬𝐦 𝐬𝐢 𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐚

🔹 Cea de a VI-a ediție a Cupei Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură va avea loc în 📌𝟏𝟎 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒, în cea de-a doua sâmbătă a celei de-a doua luni a anului.

▶️Competiția se constituie ca etapă a Cupei României la Schi Alpinism Individual desfășurată sub egida Federației Române de Alpinism și Escaladă – FRAE.

🔵 Organizatorii au pregătit două secțiuni ⛷🏂:
▶️Secțiunea lungă, de 𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐚𝐥𝐩𝐢𝐧𝐢𝐬𝐦, dedicată sportivilor de performanță și persoanelor cu experiență (lungime circa 20 km, cu o diferență pozitivă de nivel de circa 1700 m) și

▶️Secțiunea scurtă, de 𝐬𝐜𝐡𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐚, pentru amatori și începători (lungime de circa 9 km, cu o diferență de nivel pozitivă de circa 850 m).

🏆Cupa este deschisă atât sportivilor de performanță, cât și amatorilor și începătorilor, de la under 16 la Master 50+, cupa se adresează tuturor nivelurilor de vârstă. Sunt deja anunțați ca participanți la secțiunea de schi alpinism membri lotului Echipei naționale de schi alpinism a României.

🆕Ca noutate, ediția din acest an va aduce implementarea tuturor standardelor internaționale corespunzătoare acestor tipuri de competiții, inclusiv în ceea ce privește marcarea traseelor, delimitarea zonelor de tranziții, sistemul de penalizări.

🔵 Cupa Vlădeasa la schi alpinism și schi de tură este organizată de Asociația Salvamont Vlădeasa, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, în parteneriat cu Consiliul Județean Cluj și Primăria Săcuieu.

📑Regulamentul poate fi consultat la adresa: https://www.salvamontvladeasa.eu/cupa-vladeasa-schi?fbclid=IwAR2bJh5pTRfTmpDa6sebjhxTrfk0Gl2Cx8QBH2M-QSKObpfpSNKz8WpBy8o.

🎥 video preluat de pe pagina oficială Cupa Vlădeasa (Cupa Vlădeasa 2023)

Read Previous

Trofeul Transylvania Open va fi expus în weekend la Iulius Mall. TO este cel mai bun turneu WTA 250 din lume.

Read Next

Studenții în anul I de la UBB, care provin din mediul rural pot beneficia de sprijin financiar.