efainlacluj.ro

La Cluj va avea loc un eveniment de degustare de vinuri pentru a sprijini proiectul “Învață să redai viață!”

Rotary Opera Cluj organizează un eveniment exclusiv de degustare de vinuri pentru a sprijini proiectul “Învață să redai viață!”

Cluj-Napoca, 10 iulie 2024 — Rotary Opera Cluj vă invită să petreceți o seară de vară deosebită, miercuri, 10 iulie, începând cu ora 19:00, într-o atmosferă relaxantă și plină de farmec, în mijlocul naturii. Evenimentul va avea loc la Wineup Garden, locația exactă urmând a fi comunicată participanților după înscriere.

Evenimentul

În cadrul acestui eveniment, participanții vor avea ocazia să savureze selecțiile rafinate de vinuri alese ale Cramei MOȘIA GALICEA MARE. Fiecare vin va fi prezentat în detaliu, dezvăluindu-se aromele și poveștile care îl definesc. Degustarea va fi însoțită de aperitive atent selectate, pentru a asigura o experiență culinară completă și sofisticată.

Înscriere și Donații

Pentru a participa, este necesară completarea unui formular de înscriere disponibil la acest link. Evenimentul este deschis tuturor celor interesați, iar donația minimă recomandată este de 170 lei per persoană. Participarea la acest eveniment nu doar că oferă o oportunitate de a degusta vinuri excepționale, dar contribuie și la o cauză nobilă.

Scopul Evenimentului

Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate către proiectul “Învață să redai viață!”. Acest proiect are ca obiectiv principal susținerea educației și formării în domeniul resuscitării și primului ajutor, oferind astfel comunității resursele necesare pentru a salva vieți.

Read Previous

A jucat la CFR Cluj 3 sezoane iar acum a semnat cu una dintre echipele de TOP din Franța!

Read Next

Compania americană TESLA va deschide un show-room la Cluj-Napoca.