efainlacluj.ro

Locul de langa Cluj-Napoca unde sunt sprijiniti copiii parasiti temporar sau definitiv de parintii lor. FOTO & VIDEO

Putina lume cunoaste faptul ca la doar cativa kilometri de Cluj-Napoca, in incinta Manastirii Acoperamantul Maicii Domnului Floresti, a luat fiinta Asezamantul pentru Copii Sfantul Onufrie cel Mare la data de 13 mai 2013.

MISIUNEA principala a Asociației Filantropice Sfântul Onufrie este ocrotirea copiilor părăsiți temporar sau definitiv de părinții lor, copii aflați în dificultate.

“Asezamantul pentru Copii Sfantul Onufrie cel Mare a inceput cu un gand, al Inalt Preasfintitului Bartolomeu Anania, care de cand a luat nastere manastirea “Acoperamantul Maicii Domnului Floresti”, dorea ca in apropierea Manastirii sa fie si o casa de copii, un asezamant filantropic. Acest gand s-a amanat deoarece erau constructiile Manastirii, insa din 2012 a inceput povestea.” a spus duhovnicul Visarion Pasca.

OBIECTIVUL principal și prioritar în susținerea misiunii îl constituie construirea Așezământului pentru copii Sfântul Onufrie, compus din 4 case de tip familial și un imobil multifuncțional, așezământ destinat ocrotirii, îngrijirii și asigurării unei dezvoltări armonioase a copiilor separați, temporar sau definitiv de familia lor. Acești copilași au nevoie de măsuri de protecție speciale, au nevoie de un cămin si în primul rând au nevoie de dragoste și de călăuzire, într-un cuvânt au trebuință ca acest Așezământ să funcționeze.

Acesti copilasi au nevoie de masuri de protectie speciala, au nevoie de un camin, au nevoie în primul rand de dragoste si de calauzire au trebuinta ca acest Asezamant sa poata fi dat in folosinta cat mai curand.

SCOPURILE Asociației Filantropice Sfântul Onufrie sunt dezvoltarea, valorificarea și promovarea potențialului individual, de grup și colectiv prin participare activă la procesul de îmbunătățire a calității vieții, dezvoltare durabilă și comunitară.

Pe langa copiii pe care ii au in grija, reprezentantii Asociatiei Sf. Onufrie mai au in grija sute de copii greu incercati care au nevoie de haine si mancare in fiecare luna!

Doar împreună, cu ajutorul lui Dumnezeu, putem dărui și în acest an IUBIRE de Crăciun Copiilor pe care ii sprijinim.

Pentru a putea umple sacul imens cu lucruri minunate pentru îngerașii noștri – hăinuțe (geci groase, ghete de piele îmblănite, pantaloni, pulovere), jucării, dulciuri și nelipsita trăistuță cu merinde, donați 300 de lei sau orice sumă, chiar și 1 euro ne este de ajutor.

𝗗𝗼𝗻𝗲𝗮𝘇𝗮̆, 𝗱𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀̦𝗶 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗮̆-𝗻𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗷𝘂𝗻𝗴𝗲𝗺 𝗹𝗮 𝗰𝗲𝗶 𝗰𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝘀𝗮̆ 𝗮𝗷𝘂𝘁𝗲!

Cum poți sa ne ajuți:Cont Banca TransilvaniaAsociația Filantropica Sfântul Onufrie

Cont RON: RO27 BTRL RONC RT02 0955 7001

Cont RON: RO97 BTRL RONC RT02 0955 7002

Cont EUR: RO74 BTRL EURC RT02 0955 7001

Cont USD: RO78 BTRL USDC RT02 0955 7001

Prin poștă: Asociaţia Filantropică Sfântul Onufrie Str. Mănăstirii nr.1a, com Floreşti, jud. Cluj

Mobil: 0741/527.074

Read Previous

Artistul Adrian Ghenie, absolvent UAD Cluj-Napoca, a vandut o lucrare cu 7 milioane de euro. FOTO

Read Next

Cum arata iarna pe culmile muntilor din apropiere de Cluj-Napoca. FOTO