efainlacluj.ro

Măsuri de eficientizare a rutelor de transport M21 și M26 la Florești.

📣Măsuri pentru eficientizarea rutelor de transport în comun din Florești‼️

📊 După o analiză detaliată a datelor de trafic înregistrate de la începutul anului școlar și universitar, Primăria Florești a constatat că plecările din stația Cetatea Fetei, de după ora 6:20 dimineața, aduc timpi de parcurgere de peste o oră și jumătate până în zona stației de la Primărie, și chiar întârzieri mai mari până la stațiile de destinație – capăt.

Începând de luni, 9 octombrie, se vor implementa o serie de măsuri menite să eficientizeze timpul de parcurs în trafic pentru cursele M21 și M26.

🚌 Astfel:

➡️ Se vor introduce în program plecări cu frecvență mărită din stația Cetatea Fetei – ale celor două curse din două în două minute din Florești, în intervalul 06:00-06:20.

➡️ Plecările vor fi ajustate ( 6:24-6:30-6:35-6:40), la intervale, în medie, de aproximativ 5-8 minute, între 06:22-08:00, pentru a asigura întoarcerea autobuzelor în intervale mai scurte.

➡️ Se introduce suplimentar linia M21 S, care să întoarcă în sensul giratoriu de pe strada Ioan Rus și să preia călătorii suplimentari de la stațiile Tăuțiului – Muncitorilor – Avram Iancu, în orele de vârf.

➡️ Se introduce o stație suplimentară pe str Cetății în apropierea sensului giratoriu de pe str. Ioan Rus cu plecări la 6:24 – 6:30- 6:35- 6:40.

👉Toate aceste aspecte sunt analizate și vor fi monitorizate constant pentru a le verifica eficiența, cu scopul de a îmbunătăți gradul de deservire a populației în condițiile generale de trafic de pe drumul Național DN1 E60 și în întreaga zonă metropolitană. 🚌🛣️

Read Previous

FOTO. Cadre superbe surprinse din dronă cu mozaicul de culori din Pădurea Făget!

Read Next

CFR Cluj întâlnește astăzi una dintre “lanternele roșii” ale campionatului și echipa cu cel mai slab atac, Dinamo.