efainlacluj.ro

Meci puternic diseară la Cluj între CFR Cluj și revelația Petrolul Ploiești. Cum a prefațat Andrea Mandorlini întâlnirea din această seară. VIDEO

Se anunță un meci extrem de așteptat în această seară, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. CFR Cluj și Petrolul Ploiești se vor confrunta într-o partidă care promite să aducă pasiune și spectacol pe teren.

Ambele echipe au avut un început de sezon promițător și ocupă poziții bune în clasament. CFR Cluj, cu o istorie bogată în fotbalul românesc și european, se află pe locul 3 în Liga 1 înaintea acestui meci, în timp ce Petrolul Ploiești ocupă locul 5, la doar câteva puncte distanță de adversarii lor din această seară.

Unul dintre factorii cheie care contribuie la atractivitatea acestui meci este forma bună a ambelor echipe. CFR Cluj a fost constant în primele poziții ale clasamentului și a arătat o echipă disciplinată și puternică în apărare. Cu un antrenor experimentat la cârmă, echipa din Gruia are încredere că poate lupta pentru titlu în acest sezon.

Pe de altă parte, Petrolul Ploiești a fost o surpriză plăcută în prima parte a sezonului. Cu o serie de jucători talentați și tineri, aceștia au reușit să obțină rezultate solide, adesea surprinzând adversarii cu atacurile lor rapide și jocul lor ofensiv. Cu toate că nu sunt considerați favoriți în acest meci, ei pot să provoace o surpriză.

”Au fost două săptămâni în care ne-am pregătit intens, deși nu am avut la dispoziție jucătorii care au jucat pentru echipele naționale. Am fost împreună cu toții abia de miercuri, dar sunt mulțumit. Am lucrat bine în această perioadă pentru partida dificilă cu Petrolul, o echipă bună, periculoasă. Tocmai de aceea, trebuie să fim foarte atenți, concentrați. Jucăm pe teren propriu și vrem să câștigăm, desigur.

Avem această accidentare a lui Manea, nu știm încă cât de gravă este, nu știm încă exact cât va lipsi de pe teren, undeva între trei și patru săptămâni, vestea bună este că nu va fi nevoie de operație și a început deja recuperarea. Avem jucători care nu au jucat la naționale, Camora, Krasniqi, Bîrligea, tinerii de la U20  și U21, suntem bine, atmosfera este una foarte bună ceea ce este un lucru extraordinar. Ne așteaptă o perioadă grea cu șase meciuri în doar trei săptămâni și trebuie să fim pregătiți cu toții pentru ce ne așteaptă.

Îmi pare rău pentru cei care n-au jucat la echipele naționale, dar eu sunt mulțumit că n-au făcut-o. Sună un pic egoist din partea mea, dar sunt antrenor și nu pot gândi altfel, la noi au jucat toate meciurile și dacă ar fi jucat aveau nevoie de o perioadă de refacere, cred că și-ar fi dorit să joace, dar…

Nu mă interesează ce fac celelalte echipe, deocamdată mă interesează doar echipa mea, și vă spun sincer acest lucru. Noi suntem în creștere, sunt foarte mulțumit de jucători, am avut antrenamente foarte bune, mă interesează să facem rezultate bune, și nu jocul rezultatelor celorlalte echipe” a spus Mandorlini, la conferința de presă.

Read Previous

Clujul va fi conectat cu Padișul din 2026. Un drum de doar 10 km va facilita accesul în această zonă

Read Next

Cum vor arata noile trenuri din România, un pas spre modernizarea transportului feroviar. O parte din ele vor circula la Cluj.