efainlacluj.ro

Mega tranzacție pe piața din România. Proprietarul Mega Image cumpără magazinele PROFI.

Deținătorul lanțului de magazine Mega Image, Ahold Delhaize, achiziționează rețeaua de magazine Profi în România, potrivit unui comunicat transmis luni.

„România este o piață atractivă, cu o dezvoltare susținută prin investiții solide. Ne bucurăm că vom continua să contribuim la dezvoltarea pieței locale de retail alimentar, acum și alături de Profi, care devine parte din familia noastră de branduri Ahold Delhaize. Magazinele din rețeaua Profi vor extinde și completa rețeaua deja existentă de magazine Mega Image. Avem o experiență substanțială în dezvoltarea celor mai bune practici, precum și în integrarea în cultura locală și suntem încrezători că prin această achiziție vom reuși să aducem și mai multă valoare pentru comunitățile pe care le deservim în România”, a spus Jesper Lauridsen, COO Europa Centrală și de Est, Ahold Delhaize.

„Primim cu entuziasm Profi alături de noi, în familia Ahold Delhaize. Este un moment de referință pentru industria de retail din România, unic prin mărime și la nivelul grupului nostru. Suntem două branduri puternice, complementare și, împreună, vom reuși să facem o diferență semnificativă prin ceea ce oferim zi de zi clienților noștri: produse locale, proaspete și sănătoase de la o rețea extinsă de producători locali, o gamă de sortimente și mai bună de mărci proprii, naționale și internaționale, oferte care răspund cel mai bine nevoilor clienților. Vom aduce împreună angajați talentați și loiali care împărtășesc valori comune și vom continua să ne derulăm activitatea cu responsabilitate față de clienți, comunități, furnizori și colegii din echipe”, a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Prin reunirea celor două branduri, Mega Image și Profi, grupul își va extinde prezența la nivel național, atât în zonele urbane, cât și în zonele rurale.

Sursa imagine © Cristi Croitoru | Dreamstime.com

Read Previous

Ultimele 2 campioane ale României se întâlnesc astăzi la Cluj. CFR vs. Farul Constanța.

Read Next

Cinema ARTA Cluj împlinește 110 ani. Este cel mai vechi din România.