efainlacluj.ro

Mesajul plin smerenie al profesorului clujean, prizioner in China timp de 8 ani de zile. Cand vine acasa

Clujeanul Marius Balo, aflat in China, a fost condamnat in 2014 la 8 ani de inchisoare pentru o presupusa frauda de doar 80 de dolari.

Dupa 8 ani de detentie, acesta se va intoarce la Cluj in 18 aprilie.

Intr-un mesaj de multumire pentru ziarul clujean Monitorul de Cluj, acesta afirma ca a ramas impresionat de solidaritatea cu care romanii au abordat cazul lui.

„Am rămas profund impresionat de generozitatea de care ați dat dovadă, oferind timp și cerneală unei cauze singulare, pierdută în negura timpului la mii de kilometri distanță și practic divorțată de realitatea românilor de zi cu zi. Dumnezeu știe că nu sunt vrednic de cuvintele frumoase pe care le-ați spus despre mine și nu mă oglindesc în caracterizarea de om bun și cinstit pe care mi-ați făcut-o.

Dacă mi-ați ști păcatele, v-ați scârbi de mine.. însă nădăjduiesc și eu la mila bunului Dumnezeu, ca acum odată eliberat, să-mi îndrept pașii pe calea care duce către libertatea aceea, absolută și deplină, libertatea de păcat.

Doresc să folosesc acest prilej pentru a vă mulțumi pentru tot ceea ce ați făcut pentru mine și îl rog pe bunul Dumnezeu să vă binecuvinteze, iar mie să îmi dăruiască putere și pricepere pentru a mă arăta vrednic de încrederea pe care mi-ați acordat-o”,a transmis Marius Balo pentru Monitorul de Cluj

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Cum arata monumentul istoric din Cluj ridicat in sec. XVII-lea si renovat anii trecuti

Read Next

Cum comenteaza bunica Lenuta din Chinteni comentariile de pe Facebook. VIDEO amuzant