efainlacluj.ro

Metoda prin care clujeanca Andra Maruta a dat jos mai multe kg. A slabit spectaculos

Toată lumea s-a întrebat cum se meține Andra în formă, după ce a slăbit spectaculos. În timpul pandemiei, soția lui Cătălin Măruță se plângea că a ajuns la 70 de kilograme. Se pare că vedeta le-a venit însă de hac kilogramelor nedorite, pentru că astăzi se laudă cu o siluetă de invidiat, la 35 de ani. Acum, ea are 64 de kilograme și nu se oprește aici. Artista consideră că femeile nu trebuie să arate toate la fel și că, de fapt, trebuie apreciate pentru calitățile lor.

Cum se menține Andra în formă, după ce a slăbit spectaculos

Pe tine, Andra, în acești ultimi doi ani, cum te-a afectat lipsa concertelor? Și care a fost partea plină a paharului, dacă putem spune așa?

Mi-a fost dor să urc pe scenă, dar, cât s-a putut, nu am stat departe de studio. Am înregistrat, am repetat, am compus. Mi-am lăsat mintea să zboare liberă și mi-a făcut bine. Cred că se vede când am un concert acum: am multă energie! Și în curând voi putea lansa noi materiale, noi piese. 

Andra, știu că te plângeai că, în pandemie, ai ajuns la 70 de kilograme din cauza lipsei de mișcare. După câte văd, ai slăbit spectaculos, așa că o să te rog să ne dezvălui care este secretul. Ce dietă ai ținut? Ne poți spune detaliat ce mănânci, ce nu, dacă faci și mișcare…

Mulțumesc de compliment! Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel. 

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar „ambalajul.

Sursa: VIVA.ro

Read Previous

Cluj-Napoca, perla Transilvaniei, prezentata intr-un material VIDEO de o televiziune nationala. Ce semnifica pozitia calului ale statuilor ecvestre din Cluj

Read Next

Ce spune Emil Boc de cresterea combustibilului. “Bai, fratele meu, 9,5 lei?”. Conduce o masina din 2007