efainlacluj.ro

Metroul din Cluj tot mai departe! Licitatii peste licitatii amanate. Deputat clujean: ”Emil Boc nu mai are nici o scuza”

Metroul Clujului e tot mai departe.

Cu o valoare totală estimată la 6,66 miliarde lei, licitaţia pentru construirea metroului clujean a fost lansată în luna martie, iar termenul limită iniţial pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare era 9 mai 2022. Însă Primăria Cluj-Napoca a prelungit termenul limită până pe 24 iunie intr-o prima faza, iar acum până pe 8 iulie.

”Acum printr-un amendament depus de Cătălin Drulă și USR la inițiativa legislativă 224/2022, ne-am asigurat că vor putea fi făcute exproprierile pentru construcția metroului. Sper că după acest punct domnul Emil Boc nu va mai avea motive de întârziere a proiectului. Până în acest moment, am avut parte doar de scuze și amânări dar să nu uităm ca metroul clujean este inclus în PNRR, program care are niște termene foarte stricte, cu care nu ne putem juca.” a spus deputatul clujean Radu Molnar

Cătălin Drulă vine luni la Cluj să inspecteze o porțiune de autostradă aflată în șantier și va aborda problemele județului nostru într-o conferință de presă ce va demistifica situația infrastructurii locale.

Read Previous

Se face! A fost finalizat studiul de fezabilitate la parcul de 54 de hectare din Cluj! GALERIE FOTO!

Read Next

😃Fotografia zilei la Cluj. Imaginea surprinsa de un clujean intr-un cartier din Cluj