efainlacluj.ro

Mii de voluntari clujeni au luat parte la Ziua de Curățenie Națională. Galerie FOTO

🚮𝐌𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐯𝐨𝐥𝐮𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢 𝐚𝐮 𝐥𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞, 𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐥𝐚 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐝𝐞 𝐂𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞𝐧𝐢𝐞 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚

♻️Ziua de Curățenie Națională, proiect derulat la nivel național de Let’s Do It, Romania!, a înregistrat, și în acest an, un real succes. ℹDesfășurat și în județul Cluj, sâmbătă, 16 septembrie, cu sprijinul Consiliului Județean, evenimentul a reunit cca. 🧑👧👩‍🦰3500 de voluntari.
🔹Activitatea a beneficiat de participarea și asistența de specialitate a Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean.

Foto: CJ Cluj

💬𝐋𝐚𝐮𝐫𝐚 𝐆𝐚𝐢𝐧𝐚, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞 𝐀𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐭𝐢𝐚 𝐍𝐚𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐎’𝐜𝐥𝐨𝐜𝐤, 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐋𝐞𝐭’𝐬 𝐃𝐨 𝐈𝐭, 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚! 𝐢𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝑁𝑢𝑚𝑎𝑟𝑢𝑙 𝑚𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑛𝑡𝑖 𝑛𝑒 𝑑𝑒𝑚𝑜𝑛𝑠𝑡𝑟𝑒𝑎𝑧𝑎, 𝑜 𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑖𝑛 𝑝𝑙𝑢𝑠, 𝑓𝑎𝑝𝑡𝑢𝑙 𝑐𝑎 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑖𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝐶𝑙𝑢𝑗 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑝𝑟𝑒𝑜𝑐𝑢𝑝𝑎𝑡𝑖 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑡𝑒𝑗𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑖𝑖 𝑠𝑖 𝑐𝑎 𝑝𝑟𝑜𝑚𝑜𝑣𝑒𝑧𝑎 𝑢𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑒𝑐𝑜𝑙𝑜𝑔𝑖𝑐. 𝑀𝑢𝑙𝑡𝑢𝑚𝑖𝑚 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟 𝑐𝑒𝑙𝑜𝑟 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑠𝑝𝑟𝑖𝑗𝑖𝑛𝑖𝑡 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣 𝑠𝑖 𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑎𝑛 𝑍𝑖𝑢𝑎 𝑑𝑒 𝐶𝑢𝑟𝑎𝑡𝑒𝑛𝑖𝑒 𝑁𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑎.”

La nivelul județului, manifestarea a avut loc, printre altele, în locații precum:
📌Zona Becaș Cluj-Napoca
📌Florești – zona Baraj
📌Hoia – zona Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”
📌Făget
📌Turda
📌Dej
📌Huedin

✅Reamintim faptul că eforturile World Clean-up Day au fost apreciate pe data de 24 iulie 2023, la Roma, cu Premiul Națiunilor Unite pentru Mobilizare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă, ca o recunoaștere importantă a impactului constant și consistent asupra durabilității globale a mediului.

Read Previous

Cum vor arata noile trenuri din România, un pas spre modernizarea transportului feroviar. O parte din ele vor circula la Cluj.

Read Next

Naționala Feminină de Fotbal a României lansează campania “Modele de Femeie 2023” pentru normalizarea prezenței femeilor în fotbal și oriunde