efainlacluj.ro

Mircea Bravo: “Nici o televiziune nu si-ar permite sa ma atraga financiar”

Mircea Bravo a devenit extrem de cunoscut datorită materialelor sale hazli de pe rețelele de socializare. Dar, cu toată popularitatea sa, vloggerul refuză un anume lucru, de altfel dezvăluit pentru IMPACT.RO. De ce nu vrea Mircea Bravo să intre în televiziune. Motivul, spune vloggerul, este unul categoric, iar noi știm care este acela.

Mircea Popa, alias Mircea Bravo, nu crede că ar putea avea vreun viitor în lumea televiziunii. O spune fără aroganță și cu multe argumente care sunt de partea sa. Celebrul vlogger ardelean a vorbit cu IMPACT.RO și despre cum i s-a schimbat viața după ce s-a căsătorit la începutul acestei veri.

„Nu mă văd atras în niciun fel de televiziune. În primul rând fiindcă niciuna nu și-ar permite să mă atragă financiar. Câți bani ar putea să-mi ofere ca să mă facă să renunț la ce fac acum?

“Azi filmez sau lucrez exact atât cât vreau eu, când vreau eu, cu cine doresc! Nu cred că asta aș putea face dacă aș accepta să-mi schimb cariera. Iar alte satisfacții nu văd!”, afirmă Mircea Bravo pentru IMPACT.RO.

Read Previous

Bunica Lenuta si Mircea Bravo invitati la un eveniment important

Read Next

Clujeni au simtul umorului. Comentarii amuzante la videoul “castor gigant la Cluj” 😃