efainlacluj.ro

Mitropolitul Clujului, Andrei Andreicuț își lansează astăzi volumul “Trupul și banul: iubirea de plăcere și iubirea de avere..”

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului vă invită joi30 noiembrie 2023, începând cu ora 19:00, la un eveniment editorial găzduit de Muzeul Mitropoliei Clujului, aflat la demisolul Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Cu acest prilej, va fi prezentat volumul semnat de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, Trupul și banul: iubirea de plăcere și iubirea de avere. Părintele duhovnicesc – artizanul pocăinței, apărut anul acesta la Editura Renașterea. În cadrul evenimentului editorial, vor lua cuvântul acad. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și autorul volumului, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului.

Evenimentul editorial va fi moderat de către pr. Cornel Coprean, consilier cultural al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, și va fi completat cu un recital de colinde susținut de Corul de Cameră Psalmodia Transylvanica, dirijat de către pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, directorul Școlii Doctorale de Teologie „Isidor Todoran” a Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Evenimentul editorial se înscrie în cadrul proiectului realizat de către sectorul cultural al Arhiepiscopiei Clujului, fiind intitulat „Serile culturale ale Muzeului Mitropoliei Clujului”.

sursa: Mitropolia Clujului

Read Previous

Comunitatea “Ambulanța pentru Monumente Transilvania Sud” a restaurat Biserica de Lemn din Păniceni, Cluj. FOTO

Read Next

Turneul de tenis Transylvania Open revine la Cluj în februarie 2024, după Australian Open.