efainlacluj.ro

Noul gazon de pe Cluj Arena se inaugureaza diseara fara spectatori. U Cluj – FC Brasov

 Gazonul de pe stadionul Cluj Arena, recent schimbat în totalitate, va fi inaugurat luni, 8 noiembrie, prin desfășurarea unui meci între Universitatea Cluj și FC Brașov, începând cu ora 17:30.

Reamintim faptul că în anul 2011, prima partidă oficială de fotbal pe gazonul arenei nou edificate de Consiliul Județean Cluj a fost disputată, de asemenea, între cele două echipe.

Suporterii care vor sa sustina echipa isi pot cumpara bilete virtuale la meci.

”Luptăm în fiecare meci cu gândul la obiectiv și la voi, cei care nu puteți fi în tribune în această perioadă. Vă simțim, totuși, aproape, iar susținerea voastră alimentează dorința noastră de victorie și determinarea de a reuși.

Împreună cu sponsorul nostru DeLonghi și cu partenerul nostru de ticketing, Bilete.ro, lansăm “Tribuna Delonghi”, prin intermediul căreia puteți achiziționa bilete virtuale la meciul FC Universitatea Cluj – FC Brașov, pentru a susține alb-negrii în drumul spre play-off.

De asemenea, veți avea șansa să câștigați, prin tragere la sorți, un tricou semnat de fotbaliștii noștrii și unul dintre cele trei mixere verticale Braun oferite de DeLonghi*.

Doar împreună suntem U. Hai și tu în “Tribuna DeLonghi”!

* La tombolă vor participa automat și posesorii de abonament pentru sezonul 2021/2022

Pret bilete:
10 lei”

Read Previous

STING – Concert la Cluj, BT ARENA in MARTIE 2022

Read Next

Clujul primeste recunoastere mondiala de la UNESCO, desemnat ”CITY OF FILM”

Leave a Reply