efainlacluj.ro

O asociație din Cluj transformă dorințele copiilor din preajma Crăciunului în cadouri cu scop caritabil!

Crăciunul este perioada magiei și a generozității, iar în acest spirit, Rotary Opera s-a angajat să aducă un zâmbet și să îndeplinească o dorință copiilor din mediile rurale defavorizate. Anul acesta, Clubul ROTARY CLUJ-NAPOCA OPERA inițiază un proiect special, numit TOYJOY. Proiectul își propune achiziționarea jucăriilor visate de către fiecare copil, în preajma sărbătorilor de iarnă.

Copiii i-au scris deja lui Moș Crăciun și i-au trimis un desen cu dorințele lor de Crăciun iar clubul Rotary Opera va imprima un set de 60 de tricouri pentru adulți cu desenele micuților pentru a fi scoase la vânzare. Cumpărând acest tricou, „Moș Crăciun” va cumpăra de fapt jucăria. Prețul tricoului imprimat este de 300 de lei.

Cadourile vor fi cumpărate în perioada 1-20 decembrie și livrate copiilor în Ajunul Crăciunului.

Într-o lume plină de agitație și preocupări, să ne amintim întotdeauna că gesturile mici de bunătate pot avea un impact profund asupra vieților altora.

“Sperăm că acest proiect va inspira și alți oameni să facă gesturi de generozitate în comunitățile lor și să aducă o mica bucurie în inimile celor care au nevoie de ea. Astfel, putem păstra magia Crăciunului vie pentru fiecare copil, indiferent de circumstanțele lor.” spun reprezentanții clubului Rotary Opera.

Mai multe detalii despre această campanie regăsiți AICI

Read Previous

Începe proiectarea traseului “Velo Apuseni” în lungime de 227 km.

Read Next

Comunitatea “Ambulanța pentru Monumente Transilvania Sud” a restaurat Biserica de Lemn din Păniceni, Cluj. FOTO