efainlacluj.ro

O autostrada de langa Cluj-Napoca ar putea fi deschisa cu un an mai devreme, in 2023. Peste 1000 de muncitori lucreaza pe acest tronson!

Lucrările la tronsonul Nădășelu-Zimbor al autostrăzii A3 sunt realizate în proporție de aproape 34 la sută. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că pe acest tronson antreprenorul român lucrează cu 1094 de muncitori și aproximativ 400 de utilaje. În prezent, se execută lucrări specifice de armare, cofrare, terasamente, consolidări, betonare radiere și pile, precum și lucrări de scurgerea apelor, drenuri etc.

„Deși termenul contractual de finalizare este 2024, constructorul, așa cum ne-a obișnuit, cu o mobilizare exemplară, ne dă speranța că anul viitor se va circula pe aceste sectoare ale autostrăzii Transilvania” a anunțat CNAIR.

Execuția tronsonului Nădășelu – Mihăiești – Zimbor este asigurată de asocierea formată de companiile Spedition UMB, Tehnostrade și Electromontaj, proiectarea a fost făcută de compania Tehnostrade, iar valoarea totală a proiectului este de 1.390.614.495 lei, fără TVA, ceea ce înseamnă un cost de circa 32.339.871 lei/kilometru.

Sursa: Ziarul Faclia

Read Previous

Secvente VIDEO din filmul lui Mircea Bravo care va aparea la CINEMA. In film joaca si bunica Lenuta!

Read Next

Soferul unui autobuz de pe linia 4 a fost felicitat de clujeni dupa ce a ajutat o persoana cu dizabilitati sa urce in mijlocul de transport in comun