efainlacluj.ro

O clujeanca nevoie urgentă de ajutor pentru o operație vitală. Clujenii s-au mobilizat să o ajute.

O poveste de luptă și speranță se desfășoară la Cluj, unde comunitatea este chemată să se unească în sprijinul Martei Farago, o motociclistă dedicată, care se confruntă cu o nouă provocare în lupta sa cu cancerul.

Diagnosticată cu această boală cumplită anul trecut, Marta a trecut deja printr-o serie de încercări dificile, inclusiv o operație costisitoare și multiple sesiuni de chimioterapie. Cu toate acestea, viața ei este din nou în pericol, deoarece o complicație recentă îi pune în pericol sănătatea și necesită o a doua intervenție chirurgicală de urgență.

Cei care o cunosc pe Marta o descriu ca fiind un spirit puternic și optimist, care a inspirat mulți oameni prin curajul și determinarea ei. Acum, ea se află într-o nouă etapă critică a luptei sale, iar sprijinul nostru este vital.

Familia, prietenii și colegii lui Marta lansează un apel umanitar către comunitatea clujeană și nu numai, rugând pe cei care pot și doresc să ofere un ajutor financiar în această luptă crucială. Nu există o sumă minimă; fiecare contribuție, indiferent cât de mică, face o diferență semnificativă în viața ei.

Pentru cei care doresc să ofere ajutor, detaliile contului sunt următoarele: Nume: FARAGO MARTA IBAN: RO57BTRL05201201899216XX

Read Previous

USAMV anunta redeschiderea magazinului de la Statiunea de Cercetare Horticolă.

Read Next

Un clujean își cere scuze în mediul online pentru că a stropit un pieton un trafic.