efainlacluj.ro

O companie de IT din Cluj a obtinut o finantare de 3 mil. euro pentru cresterea echipei si dezvoltarea produsului. Ce fac tinerii clujeni

Cyscale, dezvoltator de soluţii software de protecţie a datelor şi aplicaţiilor în cloud din Cluj, a obţinut o finanţare de trei milioane de euro, runda de investiţii urmând să fie utilizată pentru creşterea echipei, dezvoltarea produsului şi a companiei la nivel internaţional, în special pe piaţa din Marea Britanie.

Runda a fost condusă de Notion Capital şi au participat Seedcamp – investitor în UiPath, GapMinder BV, Micha Hernandez van Leuffen – fondator al Wercker, Fiberplane şi NP-Hard Ventures, dar şi David Mytton – fondator al Console.dev şi Server Density.

Cyscale este un start-up care dezvoltă soluţii software de protecţie a datelor stocate în cloud şi care realizează analize de risc a datelor. Compania a fost fondată în 2019 la Cluj de către Manuela Ţicudean, Ovidiu Cical şi Andrei Milaş.

Aceasta este cea de a treia rundă de finanţare obţinută de Cyscale în trei ani de la lansare. Start-upul şi-a început procesul de accelerare cu Techcelerator, atragând suport şi runde succesive de finanţare: 100.000 de euro în 2019 din partea GapMinder BV şi 350.000 de euro prin SeedBlink în 2021 (GapMinder BV fiind lead investor).

Read Previous

Suporterii lui U Cluj nu se inghesuie sa cumpere bilete pentru meciul cu Dinamo pentru barajul in Liga 1

Read Next

O companie din Cluj, producatoare de materiale de constructii, a raportat un profit imens in primul trimestru din 2022