efainlacluj.ro

O companie-gigant din Cluj face peste 300 de angajari

România a ajuns pe locul 10 în topul celor mai mari producători de electrocas­nice mici din lume, iar două cunoscute multinaţionale au făcut posibil acest lucru. Una dintre cele două companii angajează sute de persoane la Cluj, scrie Adevarul

Este vorba despre italienii de la De’Longhi, care deţin o fabrică la Jucu (judeţul Cluj), unde lucrează câteva mii de persoane. De’Longhi deţine în România două unităţi de producţie unde realizează espressoare şi alte electrocasnice mici. Împreună cu o altă companie celebră, Philips, De’Longhi a pus România pe harta producătorilor de electrocasnice mici, scrie Ziarul Financiar.

În altă ordine de idei, italienii fac angajări în această perioadă în fabrica de la Cluj. În acest moment, compania are disponibile peste 300 de locuri de muncă, cele mai multe fiind pentru muncitori necalificaţi la asamblarea, montarea pieselor (300) la fabrica de espressoare de cafea din localitatea Jucu, judeţul Cluj, potrivit site-ului AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj.

Salariul net mediu lunar într-o astfel de fabrică era de 3.300 de lei în decembrie 2020.

Read Previous

Cum a ajuns Gradina Botanica din Cluj-Napoca sa aiba 170.000 de vizitatori in 2021

Read Next

VIDEO RECORDER. Cum a fost transformat Clujul de indutria IT. Avantaje si dezavantaje

Leave a Reply