efainlacluj.ro

O fotografie cu o dubiță din Cluj plină cu pufuleți de vânzare, a făcut înconjurul lumii pe Facebook.

În era digitală în care trăim, informațiile și imaginile pot circula la viteze uimitoare pe rețelele sociale, aducând în prim plan fenomene care se pot transforma în adevărate fenomene virale.

Un exemplu recent este o fotografie surprinsă, în care o dubiță inmatriculată în judetul Cluj se remarcă prin faptul că este plină cu pufuleți, gata de vânzare la prețul incredibil de mic de doar 10 lei/ punga gigant de aproximativ 1 kg.

Acest tablou inedit a reușit să facă înconjurul lumii grație Facebook-ului, atrăgând atenția și stârnind curiozitatea utilizatorilor din întreaga planetă.

Odată ce fotografia dubiței pline cu pufuleți a fost postată pe această rețea socială, nu a durat mult până când sute de mii de utilizatori au dat like, au distribuit și au comentat această apariție surprinzătoare

Read Previous

Scandal politic in sedinta Consiliului Local Cluj-Napoca privind CENTURA METROPOLITANA, mega-proiectul BLOCAT de la Cluj.

Read Next

„Zilele Clujului” aduc concerte, spectacole de operetă, manifestări cultural-artistice studențești și multă voie bună în Iulius Parc