efainlacluj.ro

O garsoniera din Hasdeu a fost scoasa la vanzare cu 200.000 euro. Cum arata. FOTO

Incredibil! Un apartament de 38 de metri pătraţi, cu o singură cameră, a fost scos la vânzare cu 200.000 de euro, în Cluj-Napoca.

Locuința este situată în zona campusului studenţesc Haşdeu şi este semidecomandată. La un simplu calcul, valoarea unui metru pătrat depășește 5.000 de euro, deşi apartamentul nu este amplasat nici măcar central, scrie adevarul.ro.

Apartament o cameră în campus Haşdeu, bloc nou, lux! Apartamentul are o suprafaţa utilă de 38 mp. Acesta dispune de centrală proprie, aer condiţionat, interfon, iar obiectele sanitare din baie sunt de o calitate superioară. Dispune de o nişă de dormit, care este momentan folosită ca şi birou. Se află la etajul 2/3. Nu are loc de parcare. Preţul de 200k este foarte puţin negociabil”, se precizează în anunţul de vânzare.

Clujul este de departe, în ultima perioadă, cel mai scump oraş din România, iar piaţa imobiliară nu face excepţie.

Recent, tot în Cluj-Napoca, au fost puse la vânzare apartamente, într-un bloc de locuințe la etajele 13 şi 14, care atingeau prețuri exorbitante de milioane de euro. Prețurile de achiziție ale acestor locuințe din inima Ardealului concurau cu cele ale unor proprietăţi de lux din Caraibe, sau America Centrală.

La începutul acestui an, o garsonieră de 11 metri din Cluj-Napoca, a atras atenția, după ce a fost pusă la vânzare la un preț extrem de piperat. 

Inițial, locuința de 11 metri pătrați a devenit ținta ironiilor pe rețelele de socializare, însă această situație nu a făcut decât să contribuie la popularitatea minusculei garsoniere. 

Astfel, proprietarul s-a gândit că ar putea să o scoată la vânzare la prețul de 37.499 de euro, ceea ce înseamnă 3.409 euro pe metru pătrat. Garsoniera a fost până la urmă închiriată cu 180 de euro pe lună. 

Read Previous

Clujul revine in atentia turistilor fiind in topul rezervarilor in spatiile de cazare

Read Next

Aeroportul din Cluj investeste in siguranta pasagerilor. In ce a investit peste 7 milioane