efainlacluj.ro

O mare companie de IT din Cluj se extinde în Polonia după achiziționarea a 94% dintr-o firmă

O mare companie IT din Cluj-Napoca își deschide subsidiară în Polonia, în urma achiziționării unei firme poloneze de tehnologie.

AROBS Transilvania Software, fondată la Cluj de antreprenorul Voicu Oprean (foto), a cumpărat 94% în firma SYDERAL Polska și a lansat astfel AROBS Polska, anunta Startup Cafe


„Integrarea afacerii și comunității SYDERAL Polska în cadrul grupului și lansarea acesteia sub numele de AROBS Polska reprezintă un pas semnificativ în strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu și lung. Avem în vedere continuarea investițiilor în compania noastră poloneză și pe creșterea AROBS Polska pentru a deveni una dintre cele mai reprezentative companii de tehnologie aerospațială din Polonia și, împreună cu AROBS Engineering, setarea AROBS ca partener de referință pentru întreaga industrie spațială europeană și nu numai. Pentru un grup de tehnologie ca AROBS, inovația este esențială pentru succes. Prin integrarea de noi companii și arii de expertiză, îmbunătățim constant serviciile și soluțiile noastre pentru clienți și pentru a răspunde mai bine nevoilor în continuă schimbare ale pieței”, a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

„Alăturarea la familia AROBS a fost cel mai important pas pentru SYDERAL Polska de la lansarea companiei noastre. Am câștigat un partener puternic, pregătit să susțină viziunea actuală a companiei noastre și să creeze noi oportunități pentru noi datorită sinergiilor cu AROBS Engineering. Schimbarea numelui în AROBS Polska este un pas firesc care contribuie la consolidarea imaginii întregului brand AROBS pe piața tehnologiei spațiale. Din perspectiva companiei noastre, este un semnal important pentru partenerii actuali și viitori că AROBS Polska face parte dintr-un grup mare și stabil axat pe tehnologie, a cărui cheie a succesului a fost construirea încrederii și cooperării pe termen lung cu clienții săi”, a declarat Michal Drogosz, CEO al AROBS Polska.

Read Previous

Cele două stadioane din Cluj găzduiesc astăzi două super meciuri la Campionatul European de Fotbal U21

Read Next

U Olimpia Cluj rămâne fără căpitanul alături de care a câștigat 13 campionate. A semnat cu Farul lui Hagi.