efainlacluj.ro

Oaza de sănătate din mijlocul Clujului: Clujeanul care cultiva legume sănătoase și proaspete și le vinde comunității locale

Într-un oraș agitat precum Cluj-Napoca, cu clădiri mari și trafic intens, poate fi dificil să găsești o oază de liniște și sănătate în mijlocul tuturor agitației. Dar pentru un locuitor de pe strada Bobâlnei, această oază de sănătate este chiar în curtea sa din spatele casei.

Acest clujean cultiva legume proaspete și sănătoase pentru a le oferi comunității locale.

În fiecare dimineață, clujeanul se trezește devreme pentru a se ocupa de grădina sa, asigurându-se că plantele sale primesc toată atenția de care au nevoie pentru a crește și a produce legume de calitate superioară.

După ce recoltează legumele, clujeanul le pregătește pentru vânzare. Își așează cu grijă legumele pe standul modest împreună cu ouăle.

Cu siguranta acest clujean harnic nu își face iluzii că vânzarea de legume și ouă îi va aduce bogăția, fiind o modalitate minunată de a-și împărtăși pasiunea pentru grădinărit și de a oferi ceva de valoare comunității sale. Cei care au trecut pe la standul său nu pot decât să confirme faptul că produsele lui sunt cu adevărat speciale.

Foto: Andrei Furnea

Read Previous

Unul dintre cei mai cautati pedagogi de violoncel pe plan mondial va sustine un concert caritabil la Cluj! 🙏❤️

Read Next

Inițiativa cetățenească Together4Forests transformă lupta împotriva defrișărilor într-o lege europeană