efainlacluj.ro

Obiectivul turistic “Cascada Valul Miresei” se inchide in urmatoarea perioada. Care sunt motivele

Grupul “Salvamont Vladeasa Cluj” anunta ca in urmatoarea perioada cascada Rachitele, denumita si Cascada Valul Miresei din Cluj Napoca va fi inchisa.

“❗Mesaj de avertizare.❗

Din păcate trebuie să vă anunțăm că accesul la unul din obiectivele turistice, Cascada Vălul Miresei, din arealul nostru de activitate, pentru următoarea perioadă, este închis. Furtuna de săptămânile trecute a contribuit la caderea majorității copacilor din zona cascadei, iar cei rămasi în picioare sunt afectați, pe rând o să cadă toți. Chiar ieri au căzut 5-6 molizi, toți peste accesul la acest obiectiv.
Știm că este perioada concediilor, a vacanței, dar pentru siguranța d-voastră alegeți să o vizitați cu o altă ocazie, Cascada Vălul Miresei rămâne tot acolo.

Dacă tot aveți planificată o deplasare în această zonă, avem și alte obiective turistice de interes și de o frumusețe aparte, precum Vârful Lespezi, Traseul Grotelor, Pietrele Albe, Vârful Vlădeasa, s.a.m.d.

Au fost făcuți pași importanți pentru remedierea acestei situații, revenim în curând cu informații.

Vă rugăm respectați recomandările noastre, vă dorim o vară cât mai frumoasă!” a fost mesajul transmis de Salvamont Vladeasa Cluj

Read Previous

Se asfalteaza tronsoane dintr-un drum judetean din judetul Cluj

Read Next

Elevii de nota 10 premiati la Cluj. Cati bani au primit