efainlacluj.ro

Oferta pentru studentii de la UBB la festivalul Neversea! Pot achizitiona bilete la doar 59€! Oferta valabila pana miercuri.

Cu toții știm cât de importante sunt momentele de relaxare și de distracție în timpul studiilor universitare, iar festivalurile muzicale sunt o modalitate perfectă de a te destinde și de a te distra alături de prieteni și colegi. Dacă ești student la UBB și îți dorești să ajungi la Neversea, exista o veste bună pentru tine!

Pentru a-ți face dorința realitate, UBB a pregătit o ofertă specială pentru tine. Folosind codul community@telegram, poți achiziționa un abonament General Access Basic pentru Neversea 2023 la doar 59 EURO.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul https://in-town.ro/neversea-2023-acces-general-phase1 și să folosești codul promoțional până miercuri, 26 aprilie 2023.

Este important de menționat faptul că poți achiziționa maxim 4 bilete per cont, așa că te poți bucura de experiența Neversea împreună cu prietenii tăi și colegii de la UBB. Cu această ofertă specială, vei putea asculta live artiști de top din întreaga lume, vei putea dansa pe plajă și te vei putea bucura de o experiență unică, alături de mii de oameni care își doresc să se distreze și să se relaxeze.

Festivalul Neversea este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din România și atrage anual mii de oameni din întreaga lume. Cu această ofertă specială, vei putea face parte din această experiență unică și vei putea crea amintiri de neuitat alături de prietenii și colegii tăi.

Read Previous

Judecatorul clujean Cristi Danilet a castigat al treilea dosar in care a fost sanctionat de CSM cu excluderea din magistratura.

Read Next

Clujeanul Sergiu Pasca, speranta Romaniei la Premiul Nobel, va primi vineri la UMF titlul de Doctor Honoris Causa.