efainlacluj.ro

OFICIAL! Neluțu Varga: “Am bătut palma cu Dan Petrescu”. De ce nu va antrena în următoarele meciuri.

După ce s-a înțeles cu Dan Petrescu, Ioan Varga l-a numit ”antrenorul-titlu” pe tehnicianul care s-a despărțit în această lună de sud-coreenii de la Jeonbuk. Patronul lui CFR Cluj a transmis că ”Bursucul” va creiona o echipă de titlu în perioada următoare.

Am bătut palma cu Dan Petrescu! Negocierile au durat foarte puțin, ne leagă și o relație specială, de respect și de prietenie. Dan Petrescu a semnat deja un contract pe trei ani cu CFR Cluj, dar începând din vară. Vrea să se mai odihnească. În perioada aceasta nu a dorit să preia echipa.

Acum vrem să creionăm o strategie care să ne ajute să fim campioni în sezonul viitor. Suntem foarte, foarte fericiți că antrenorul-titlu s-a întors acasă, adică aici, la Cluj, și suntem siguri că o să avem aceleași performanțe pe care le-am avut întotdeauna cu acest tehnician formidabil. Da, pot să vă confirm oficial, Dan Petrescu este la CFR Cluj din vară”, a spus Ioan Varga, potrivit Fanatik. 

Până acum, Dan Petrescu a mai antrenat-o pe CFR Cluj în 3 rânduri: iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

Read Previous

La Cluj se va construi o fabrică de componente pentru industria aeronautică. 160 de persoane angajate.

Read Next

Clujenii Tempestini și Itu scriu istorie în Campionatul European de Raliuri. Au câștigat etapa din Ungaria.