efainlacluj.ro

Organizare istorica la Cluj. 2 terenuri amplasate in Sala Polivalenta la Transylvania OPEN. Vezi ce staruri vin la CLUJ

Transylvania Open, turneul de nivel WTA250 de la Cluj-Napoca, propune o organizare unică pentru competițiile de tenis găzduite de România. În Sala Polivalentă din oraș sunt amplasate două terenuri, pe care sportive de top precum Simona Halep, Emma Răducanu și Garbine Muguruza vor evolua.

Sâmbătă, pe 23 octombrie, vor începe meciurile de pe tabloul de calificări, acolo unde vor participa jucătoare precum Andreea Prisăcariu, Ana Bogdan, Briana Szabo, Ilinca Amariei și Irina Bara.

Două terenuri în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca pentru Transylvania Open: „Costurile sar de un milion de euro”

Între timp, organizatorii muncesc de zor pentru ca Sala Polivalentă să fie gata la timp. În arenă vor fi amplasate două terenuri, despărțite de cortine negre ridicate la o înălțime de 16 metri. Astfel, în Sala Polivalentă vor putea avea loc meciuri în paralel. Eforturile logistice sunt, în mod firesc, costisitoare. Patrick Ciorcilă, directorul turneului, a transmis pentru Look Sport care sunt costurile totale.

„Această prelată a fost produsă de noi. Are două straturi antifonice, sunt 5-6 metri distanță între ele, deci facem tot ce putem pentru a izola fonic. Este un turneu mai costisitor decât cel din vară (n.r. – Winners Open) din cauza acestor provocări logistice. Sărim, cu siguranță, de un milion de euro”, a spus Ciorcilă.

Premiile totale puse în joc pentru participante se ridică la 235.238 dolari.

La Turneu vor prezente jucatoare cu renume precum:

Garbine Muguruza

Simona Halep

Emma Raducanu

Andreea Petkovic

Kaia Kanepi

Ajla Tomljanovic

Elise Mertens

Read Previous

Vezi de ce supermarketul Kaufland din Floresti ar putea fi gata doar in 2028?!

Read Next

S-a aprobat aplicatia prin care romanii vor fi verificati de certificatul COVID-19 la intrarea in restaurante.

Leave a Reply