efainlacluj.ro

Parcarea de 2000 de locuri de la Iulius Mall Cluj beneficiaza de posibilitatea platii direct pe telefon!

Iulius Mall Cluj pune la dispoziția clienților aplicația smartphone yeParking pentru gestionarea accesului în parcarea mall-ului și pentru plata acesteia. Sistemul aduce beneficii majore de confort și economie de timp pentru vizitatori pentru că pot realiza plata parcării direct de pe telefonul lor fără a trece pe la automatele SelfPay. Regulamentul de funcționare al aplicației și al parcării poate fi consultat pe www.iuliusmall.com/cluj.

 

Implementarea sistemului de plată inteligentyeParking a adus orașului Cluj-Napoca încă un avantaj în ce privește o mobilitate urbană inteligentă, bazată pe tehnologie, care simplifică viața oamenilor. Tot ce trebuie să facă clienții care ajung la Iulius Mall Cluj este să își descarce pe telefon aplicația yeParking, disponibilă pe Google Play sau App Store, și, la plecare, să scaneze tichetul în aplicație. Imediat este calculat costul parcării, care se poate achita în aplicație direct cu cardul bancar sau cu punctele (pK) de loialitate yeParking. De asemenea, clujenii își pot înregistra mașina în aplicație, iar numărul ei va fi recunoscut la intrare și ieșire. Însă, mai multe informații se regăsesc aici:http://iuliusmall.com/cluj/parking-app/. 

Parcarea Iulius Mall Cluj are un număr total de 2.000 de locuri, atât subterane, cât și supraterane, și este dotată cu un sistem inteligent de management ce utilizează tehnologii moderne de acces, semnalizare, detecţie şi supraveghere. Astfel, numărul locurilor libere este afişat, la intrări, pe panouri electronice. Aceasta mai dispune de aproximativ 250 de rasteluri pentru biciclete, astfel încât să se încurajeze deplasarea cu mijloace alternative de transport. La acestea se adaugă și stațiile de încărcare pentru mașinile electrice, spațiile special dedicate acestui tip de autovehicule și locurile special rezervate pentru familii.

 

De asemenea, vizitatorii beneficiază de prima oră de garare gratuită în parcarea Iulius Mall Cluj, la un acces pe zi. Ulterior, tariful este de 3 lei pentru o oră de parcare pe timp de zi și 1 leu pentru o oră de parcare pe timp de noapte. De gratuități mai au parte și persoanele cu dizabilități, dar și mașinile cu motor exclusiv electric

Read Previous

Superba cladire a Operei si a Teatrului din Cluj poate fi admirata in cadrul unor tururi ghidate! GALERIE FOTO

Read Next

Lista cu cele mai neobisnuite nume puse de catre clujeni copiilor in anul 2022.