efainlacluj.ro

Patronul CFR-ului a primit autorizatie pentru a construi 400 de apartamente in noul cartier al Clujului, Sopor.

Primăria Cluj-Napoca a eliberat autorizația de construire pentru proiectul: ”CONSTRUIRE IMOBILE CU FUNCȚIUNI MIXTE, REGIM DE ÎNĂLȚIME: IMOBIL I – 3S+P+6+Er, 2S+P+6+Er, 2S+P+9, IMOBIL II – 2S+P+6+Er; AMENAJĂRI EXTERIOARE, SISTEMATIZARE VERTICALĂ, REALIZARE PUNCT TRAFO ȘI ECHIPAMENTE, ORGANIZARE DE ȘANTIER, conform PUZ aprobat cu HCL nr. 248 din 12.05.2020. Categoria de importantă: C, județul CLUJ, CLUJ-NAPOCA, Str Soporului, nr. 21”.

Investiție de baza: 39.307.327 lei. Proiectul a fost elaborat de elaborat de FORMATEKTURA SRL, cu sediul în județul Sălaj. Durata de execuție a lucrărilor este de 60 luni calculată de la dată începerii efective a lucrărilor, anunta Ziua de Cluj

Foto: Ziua de Cluj

Ansamblul se întinde pe 2,7 hectare și este situat pe stradă Soporului, aproape de Baza sportivă Gheorgheni. Beneficiari sunt Varga Ioan Alexandru (n.red. patronul clubului de fotbal CFR Cluj-Napoa) și SDC Imobiliare, deținută de omul de afaceri Ștefan Berciu (n.red. care a cumpărat partea celor de la I&C Transilvania Construcții, investitorii inițiali ai proiectului alături de Varga).

În zonă se propune dezvoltarea unui ansamblu cu funcțiune mixtă ce cuprinde atât locuințe colective cu parter comercial, cât și servicii de interes public – creșă, spații verzi cu acces public nelimitat. Noul ansamblu imobiliar va avea circa 400 de apartamente și 700 de locuri de parcare, în proporție de cel puțîn 75% în subteran.

Read Previous

Ce a spus Emil Boc dupa ce grupul statuar “Scoala Ardeleana” a fost distrus.

Read Next

Clujul cumpara 18 autobuze electrice articulate pentru ruta Cluj-Napoca – Floresti. Cat costa investitia